Kiemelt kép

2 éves a GeekScrolls blog!

Már 2 éves a blog, 270 poszttal és 1360 Facebook követővel. Ebben a posztban szeretnék pár mondat erejéig a tavalyi szülinapos posztomhoz hasonlóan visszaemlékezni az előző évre és tervekről is beszélnék egy kicsit. 

2019-ben számos ígéretet tettem, amelyeket igyekeztem be is tartani, de közel sem volt olyan aktív a blog, mint ahogyan azt év elején terveztem. Idén az egyik legfontosabb célom, hogy kialakítsak egy rendszert az aktivitás növelésére. Heti 2-3 írással már meg is lennék elégedve. Tavaly január óta közel 100 új bejegyzés került fel a GeekScrollsra, megpróbálkoztam a Tumblrrel is (majd viszonylag hamar kiderült, hogy nem arra szánták, amire nekem kellett volna), ráfeküdtem a Twitter aktivitásom növelésére és egy teljesen új projektbe is belekezdtem. 

Január elsején elindult a Sorozatpremierek.hu weboldal és kicsit korábban a Facebook és Twitter oldalak is. A projekt célja a havonta jelentkező blogos rovatom profibb szintre emelése volt, amire a visszajelzések szerint van is igény. Persze még rengeteg munka van vele, hiszen néhány száz darab sorozat adatlapját sikerült csak felvinni eddig. A terv az lenne, hogy egy magyar sorozat és premier adatbázis jöjjön létre, visszamenőleg is (amelyik sorozatról van információ).

Szinten év elején indítottam el heti hírösszefoglaló rovatomat is Weekly Scrolls néven, amely még nagyon „útkereső” fázisban van a tartalom kapcsán. Már a második héten is került bele újítás a heti mozipremierek és moziplakát kapcsán, de a 3. héten már a heti sorozatpremierek sem maradhatnak majd ki. Szeretnék több ajánlót írni, illetve amennyire időm engedi, könyveket is elővenni.

A poszt végén pedig most is szeretném megköszönni minden aktív követőmnek, hogy időt szántok és segítetek egy-egy kommenttel, megosztással vagy kedveléssel, hogy több emberhez is eljuthasson a blog! :)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!