Kiemelt kép

3 éves a GeekScrolls blog!

3 éve jött létre a GeekScrolls blog. Az előző évek szülinapos posztjaihoz hasonlóan ebben a bejegyzésben visszatekintek picit a 2020-as évre, illetve beszámolok az idei terveimről.

2020 sok szempontból volt nehéz év, így a blogra is hatással volt. Sokkal kevesebb poszt született és sokszor teljesen elhanyagoltam, amelyen idén mindenképp szeretnék változtatni és a lehetőségekhez képest több időt szánni erre a hobbira. Ez persze nem mindig egyszerű (a munkám miatt), de jó lenne, ha tartani tudnám a heti egy bejegyzést és a fix rovatokat. 

Tavaly több újdonságot bevezettem a blogon:

  • Elindult a Weekly Scrolls, amely hetente vagy kéthetente fog jelentkezni idén is, attól függően, hogy mennyi új hír van. 
  • Elindult a PremierKollektor, amely több korábbi premieres rovatot leváltott, így egy nagy posztban szedem össze az új streaming-, mozi-, és sorozatpremiereket. Ez is kéthetente várható.
  • Lesznek továbbra is filmajánlók és sorozatajánlók, illetve szeretnék regényekről is írni, de egyelőre nem sok időm jut olvasásra.
  • Tervek között szerepel a tech cikkek és a TechCorner rovat újraélesztése érdekes témákkal, kiemeltebb hírekkel, amiről lehet és érdemes írni.

Tavaly év elején elindult a GeekScrolls „testvéroldala”, a Sorozatpremierek.hu, amelyen napi szinten van teendő, hiszen manuálisan kerülnek feltöltésre az információk. Az oldal folyamatosan fejlődik, egy hete lett kész a Netflix szinkronos sorozatok listája, de folyamatosan kerülnek fel az információk, hogy melyik sorozat, melyik magyar streaming platformon található meg. Idén ezt is szeretném még fejleszteni, de a tervezett fejlesztések inkább az adminisztráció megkönnyítésére fognak irányulni. 

A „ScrollsMedia” projektcsalád 3. alappillére, a Nightly.hu (szoftverfejlesztői, informatikai blog) pedig kissé el van sajnos hanyagolva. Tavaly is alig egy pár poszt került ki, de 2021-ben sem tudom biztosra ígérni, hogy sokkal több lesz, mint (két)havonta egy poszt. Most is rengeteg ötletem van, hogy milyen témában írnék oda, így hamarosan ott is várható majd újabb tartalom.

Röviden ennyit a tervekről. Köszönöm, ha elolvastad, ha pedig bármilyen ötlet, észrevétel van a leírtakkal, blogokkal kapcsolatban, akkor várom üzenetben, kommentben. 

És végül, szeretném azoknak is megköszönni, akik hétről-hétre követik a GeekScrolls-t!

#GEEKYBIRTHDAY


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!