Kiemelt kép

4 kihívó maradt 8 bajnok ellen (50 epizód után) | Exatlon Hungary 1. évad

Már több, mint két hónap telt el az Exatlon Hungary első évadának kezdete óta, amely idő alatt 50 epizód került képernyőre. Korábban már írtam ismertetőt és több összefoglalót is az eseményekről. Legutoljára 25 résznél, így ebben a posztban az azóta történt dolgokra fogok kitérni.   

6-10. hét eseményei

Csak néhány mondat erejéig fussunk át az eseményeken! Az előző hetekben érkezett 4 játékos közül a 6. héten Szidónia esett ki a párbajon Ági ellen, aki rengeteg medált el is használt, így egy izgalmas küzdelmet láthattunk. A 7. héten Emese (az újak közül) feladta a versenyt, aminek egyértelműen a bajnokok örültek, illetve András sérülés miatt nem tudta folytatni. Emiatt párbajban már senki se esett ki, de a héten lejátszott végjáték is beleszámított a következő heti kiesésbe, ahol végül Áginak kellett távoznia. Még ezen a héten érkezett 4 új játékos (ketten egyik csapathoz, ketten a másikhoz). A 9. és a 10. héten pedig Norbi és Kati távozott, szintén a kihívóktól. Így kialakult egy 8-4 felállás, ami komoly előny a bajnokok számára. Persze ez sokáig biztosan nem marad így (a legutóbbi heti epizódokat nem láttam, de gyanítom, hogy jönnek új játékosok.) 

Eddig kiesett (13 fő): Vass Dóra, Bereczki Krisztián, Miló Viktória, Gyarmati Panka, Rozs Gergely, Görgey Petra, Bán Norbert, Facskó Szidónia, Sáfrány Emese, Kása András, Palásti Ágnes, Drobina Norbert, Huszti Katalin 

Új játékosok, 6-10. hét (4 fő): Huszti Katalin (Kih.), Provoda Jodes (Kih.), Murvai Lívia (Bajn.), Jóni Máté (Bajn.) 

Még mindig jó a műsor. 

A műsor még mindig nagyon érdekel, de egyre több az olyan jelenet, amikor csak beszélgetnek... Szerintem ebből lehetne kevesebb, de persze értem, hogy nagyon sok nézőt pont ez érdekel legjobban (viták, valóvilágos kibeszélők és szervezkedések stb.). Ha jól tippelem, akkor még két hónap simán van az Exatlonból és még esélyes, hogy jön új játékos is. Én arra leszek nagyon kíváncsi, hogy milyen lesz az utolsó pár hét, amikor egyéni játék lesz.  

Nagyon tetszik a játékok változatossága, jók a jutalmak és sokszor hajszálak választanak el egy-egy csapatot a győzelemtől vagy a vereségtől. Elég gyakran van nemzetközi összecsapás is. Az elmúlt hetekben Dominikától és a Mexikótól is kikaptunk, de az elején Romániát megvertük. Ezek mindig feldobják a műsort.  

Ha valakit érdekel, akkor visszanézhető elvileg az összes korábbi epizód a TV2 oldalán. Én igyekszem pótolni az utolsó hetet és ha lesz egy nagyobb mérföldkő, akkor új poszttal fogok jelentkezni.  


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!