Kiemelt kép

A Bank: Új kvízműsor a TV2-n + Bezár a Bazár 2. évad

Egy hete véget ért az Exatlon első évada a TV2-n, így hétfőtől új műsorokkal készült helyette a csatorna. Visszatért a Bezár a Bazár és egy saját fejlesztésű kvízműsor is kezdetét vette. 

Bezár a Bazár

A műsor 2. évadát is Majka és Tilla vezeti. A szabályokon csak kicsit változtattak. Leginkább új játékelemeket helyeztek el. Az egyik ilyen a hangulatjel párnák megtalálása, amelyből 5 van a bazárban és 3 milliós készpénz jelent. Bekerült még egy varázsláda is, amely ha megszólal, akkor abból is extra pénz kapható. Negatív változásként a büntetési időt vezették be, vagyis ha valaki 10 másodpercnél több időt nem használ ki a bazárban, akkor a következő ajtónyitásnál is 10 másodperccel kevesebb ideje lesz. És természetesen a tárgynyeremények is bővültek. Ajánlókat és extra videókat itt találhatsz. 

A műsor honlapja: tv2.hu/bezarabazar

A Bank

A Bank egy új saját fejlesztésű kvízműsor, amelynek műsorvezetője Stohl András lett. Talán picit A Piramisra emlékeztet, de Áll az Alku elemeket is fel lehet benne fedezni. Itt is két páros kezdi meg a játékot. Kérdésekre kell válaszolniuk és így egy letéti összeget gyűjteni. Az ügyesebb páros jut tovább. Egyikük kint marad (itt is kérdésekre válaszol, 6 kérdés, 6 perc van, amely folyamatosan pörög lefelé, amíg a játékos gondolkodik, ha letelik, akkor a letéti összegből csökken), a másik játékos pedig a páncélteremben próbál jó trezorokat nyitni. Ha jó válaszok jönnek, akkor bővül a nyeremény, ha nem, akkor csökken. Összesen max 60 millió vihető el. Vannak különleges kérdések, különleges trezor nyitással, bank ajánlat, extra trezor, stb. A végén pedig egy kérdéssel dől el minden. Itt három opció van: teljes összes, fél összeg, nulla forint. 

További promóciós videók.

A játék kellően izgalmas. Az első 5 rész alapján bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki A Piramist, vagy az ehhez hasonló műsorokat is szerette. Egyébként minden hétköznap látható a TV2-n közvetlenül a Bazár a Bazár után (fél 9 után).

A műsor honlapja: tv2.hu/abank

A Bank logó © TV2 Csoport


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!