Kiemelt kép

Mark Hamill és az Agymenők (The Big Bang Theory)

Az Agymenők (The Big Bang Theory) egy amerikai sitcom sorozat, melyet a CBS csatorna indított 2007-ben. Jelenleg a 11. évadnál tart.

A sorozat főszereplője Sheldon és Leonard, fizikusok és egy bérelt lakásban laknak. Két legjobb barátjuk Howard és Rajesh, akik szintén ugyanannak az egyetemnek a fizikusai. Életük minden percét a "kockaság", a Star Trek, és a képregények határozzák meg, így amikor a szomszédba egy csinos pincérlány költözik, az teljesen felforgatja az életüket. Később Bernadett és Amy is csatlakozik a kis "kocka" csapathoz. De Leonard-nek a nők nélkül is elég baja van Sheldonnal, mert lakótársa egy megrögzött szabálykövető. Sheldon minden mozdulatát a megtervezettség, a merev logika jellemzi, és képtelen másokkal ismerkedni. A barátok mindennapjaiba, a komikus jelenetekbe enged betekintést ez a remek sorozat.

Jelenleg magyar szinkronnal a Comedy Central adja, de egy évaddal le vannak maradva, ahogy az lenni szokott. Persze ha valaki teheti, akkor érdemes angolul (mondjuk felirattal) nézni, mert nagyon király az eredeti szinkron.

De a címben említett Mark Hamill... Na igen, ezen meglepődtem, de a CBS bejelentette, hogy a 11. évad záró epizódjában a Star Wars talán legnagyobb sztárja fog megjelenni vendégszereplőként, de újra szerepelni fog Wil Wheaton is.

További információk és hírek a CBS honlapján ide kattintva.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!