Kiemelt kép

Álarcos énekes 2. évad, A farkas gyermekei, Az ifjú Wallander - PremierKollektor #3

A PremierKollektor egy hetente jelentkező rovat, amellyel célunk, hogy hétről-hétre összegyűjtsük a friss premiereket a filmes, sorozatos és streaming világból.

Mit nézünk a moziban?

A legtöbb országban nincsenek még nyitva a mozik, vagy csak korlátozottan, így itthon is főleg hazai és európai filmeket vetítenek. 

Netflix filmpremierek

szept. 3. - Garantált szerelem (Love, Guaranteed) - romantikus vígjáték

„Felforrósodik a levegő, amikor a pénzszűkében lévő ügyvéd elvállalja a vonzó ügyfél képviseletét a szerelmet ígérő randioldal elleni perben.” 

szept. 4. - A befejezésen gondolkozom (I'm Thinking of Ending Things) - thriller, horror

„Bár a lánynak kételyei vannak friss szerelmével kapcsolatban, elindul vele meglátogatni a szüleit, akik egy félreeső farmon élnek.” 

szept. 7. - Tanítóm, a polip (My Octopus Teacher) - dokumentumfilm

„A filmkészítő furcsa barátságot köt egy dél-afrikai moszaterdőben élő polippal, és betekintést nyer az állat életének rejtelmeibe.”

Nem saját gyártású filmpremierek a héten: A mindenség elmélete, Halálsoron, Pofázunk és végünk, Hogyan rohanj a veszTEDbe, Ördög, Ovizsaru, Vágy és vezeklés, Félelem és reszketés Las Vegasban, Elcserélt életek, Dante pokla, Superfly.

Újdonságok az HBO GO-n
Sorozatpremierek

A teljesség igénye nélkül ezek a sorozatok érkeznek a tévébe/streamingekre a héten. A teljes heti premierlista a blog társoldalán, a sorozatpremierek.hu-n megtekinthető ide kattintva.

Kiemelt kép © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!