Kiemelt kép

Arrow, Charmed, The Flash, Legacies - Amerikai premierek 2018/19 #5 (The CW)

A blogon eddig főleg a magyar premierekről volt szó, de több amerikai sorozatról is írtam már és tervben van, hogy belenézek több friss évadba is feliratosan. Emiatt arra gondoltam, hogy illene a fontosabb csatornák őszi műsorrendjéről is írni. Itt megtaláljátok a The CW 2018/19-es őszi premierdátumait... és ezzel össze is szedtem az öt legnagyobb kereskedelmi csatorna kínálatát! :)

Hétfő

Október 15-én kezd az Arrow (A zöld íjász) 7. évadja, amely a DC Green Arrow /Zöld íjász/ nevű képregény karakter sorozatos adaptációja. Következő héten (22-én) pedig a szintén DC-s Legends of Tomorrow (A holnap legendái) is folytatódik a 4. évaddal.

Kedd

Október 9-én folytatódik a DC másik két sorozata, a The Flash (Flash – A Villám, 5. évad) és a Black Lightning (2. évad).

Szerda

Október 10-től visszatér a 3. évaddal a Riverdale, amely az Archie Comics karakterein alapú misztikus tinidráma. Illetve még ezen a napon startol el az All American sport dráma, amelyet Spencer Paysinger híres sportoló élete inspirált.

Csütörtök

Ha csütörtök, akkor Supernatural (Odaát). A népszerű dark fantasy sorozat okt. 11-én tér vissza a 14. évaddal. Okt. 25-én pedig a Legacies-nak lesz a premierje, amely a The Originals (A sötétség kora) spin-offja. Természetesen vámpír/vérfarkas/farkasember a téma itt is.

Péntek

Október 12-től Dynasty 2. évad (szappanopera) és Crazy Ex-Girlfriend 4. évad, amely egy zenés-romantikus vígjáték.

Vasárnap

Október 14-én kezdődik a Supergirl 4. évadja, amely az azonos nevű DC Comics képregényt dolgozza fel. Illetve ezen a napon indul a Charmed, amely az azonos című sorozat rebootja (1998-2006, itthon Bűbájos boszorkák néven futott).

Rovatunk további posztjai: CBS, FOX, ABC, NBC.

The CW logo © The CW Television Network


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!