Kiemelt kép

Átalakul és új nevet kap a Humble Monthly előfizetés

A Humble hamarosan teljesen átalakítja a jelenleg Humble Monthly néven futó havi előfizetési rendszerét. Az eddigi 12 dolláros havi játékcsomag jelenleg 3 előre felfedett és kb dupla ennyi meglepetés játékkulcsot kínált, amihez még járt egy 10-20%-os kedvezmény az áruházukban és 60+ DRM-free játék közül ingyen tölthettünk le a Humble Trove nevű program keretein belül.

Ezek a kedvezmények természetesen nem szűnnek meg, csak a jelenlegi 12 dollár helyett három csomag közül lehet majd választani 5-20$ értékben, amelyek közül a legdrágabb tartalmazza a régi rendszer adta összes kedvezményt. A csomagok neve és tartalma a következő:

Humble Choice Lite (5$ ~ 1500 Ft)

  • 10% kedvezmény a Store-ban
  • Trove hozzáférés

Humble Choice Basic (15$ ~ 4500 Ft)

  • 10% kedvezmény a Store-ban
  • Trove hozzáférés
  • 3 darab választható játék

Humble Choice Premium (20$ ~ 6000 Ft)

  • 20% kedvezmény a Store-ban
  • Trove hozzáférés
  • 9 darab játék

A „4. csomag” pedig a Humble Choice Classic, ami valójában csak egy lehetőség a már meglévő előfizetők számára (újak nem igényelhetik és az sem valószínű, hogy váltás után vissza lehet rá térni). Gyakorlatilag Premium előfizetés (csak 9 helyett 10 játékkal) a meglévő 12 dolláros áron. A Humble ezzel akarja megköszönni az eddigi felhasználók hűségét (meg nyilván az is hozzátartozik a dologhoz, hogy egy ilyen mértékű áremelkedés miatt lehet elég sokan fel is mondanák a havi előfizetésüket).

A havi játékokat előre felfedik, így el lehet majd dönteni, hogy melyik csomag érdekel minket az adott hónapban, illetve szüneteltetni továbbra is lehet majd. Ez a több szintes megoldás amúgy közel sem új dolog a gaming világban. Ilyen elven működik többek között az EA Origin is. 

Az Choice bevezetésének idejéről nincs pontos információ, de a cég közleménye szerint az idei év végén vagy jövőre várható. További részletek a humblebundle.com/classic oldalon olvashatóak.

Kiemelt kép © Humblebundle.com


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!