Kiemelt kép

Bejelentették az őszi műsorokat! - Mit nézünk a TV-ben? #8

A hét elején a TV2 Csoport és az RTL Magyarország is bejelentette az őszi műsorokat, így végre kiderült, hogy melyik csatornára érdemes és mikor átkapcsolni. A TV2 és az RTL Klub is készült izgalmas, új műsorokkal és természetesen rengeteg népszerű sorozat és vetélkedő is újra képernyőre kerül majd. 

RTL Magyarország

Kezdjük is rögtön az RTL Magyarország főcsatornájával, amely most is a saját gyártású sorozatokban bízik. Jön A mi kis falunk 4. évada szombat esténként a megszokott időben, illetve pár napja volt a Drága örökösök 2. évadának premierje, amely a hétköznap estéken fog minket szórakoztatni. Ezek mellett érkezik egy új saját gyártású sorozat is Jófiúk címmel vasárnap esténként, amelyről itt lehet olvasni bővebben. Lényegében egy spanyol rendőrös vígjáték hazai adaptációjáról van szó. 

Természetesen jön majd az X-Faktor idén is, amelyben Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti lesz a zsűri. Új évaddal tér vissza a népszerű Nyerő páros is, amelyben most rendhagyó módon Sebestyén Balázs mellé Kabát Peti csatlakozik játékmesterként. Szintén ősztől lesz látható ÉNB Lali reality-je, a Love Island, illetve a Házasodna a gazda és a Konyhafőnök VIP új évadával is találkozhatunk majd, ha a csatornára kapcsolunk. 

Különleges módon tér vissza az RTLII-re az Éjjel Nappal Budapest, hiszen először fordul elő, hogy a tévés premier előtt kerül fel pár rész az RTL Mostra, vagyis az online videótárra.

Valamikor 2019 utolsó negyedévében érkezik a csatornaportfólió új, prémium streaming (ún. video-on-demand) szolgáltatása RTL Most+ néven, amelyről még mindenképp lesz egy különálló cikk a blogon, de annyit érdemes róla tudni, hogy ide érkezik Nofilter néven egy új, szintén saját gyártású sorozat. A szolgáltatásról még sokat nem lehet tudni, de annyi már biztos, hogy a Telenor MyTV előfizetői vehetik először igénybe, illetve extra tartalmak és kevesebb reklám várható rajta.

(Az RTL Most+ logója © RTL Magyarország)

TV2 Csoport

A TV2 Csoport főcsatornáján eddig nem voltak túl sikeresek a saját gyártású sorozatok, így idén inkább csak a vetélkedőkre és gameshowkra helyezik a hangsúlyt. Érkezik a augusztus végén az Ázsia Expressz 2. évada, amelyben 7 sztárpáros utazik egy egzotikus kalandra a 10 milliós fődíjért. A műsorvezető Ördög Nóra lesz. A Kapd el, ha tudsz! vetélkedő is érkezik az Ázsia Expressz után, amely a Catchpoint hazai adaptációja. Részletek ebben a videóban.

Idén átalakul picit a népszerű Sztárban Sztár műsor, hiszen ősztől érkezik a Sztárban Sztár leszek című új évad, amely tehetségkutató lesz és nem tényleges sztárvetélkedő, így mindenképp érdemes lesz egy pillantást vetni az új koncepcióra. A zsűriben Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi foglalnak majd helyet. 

Jön egy új, Majka ötlete alapján készült saját gyártású gameshow is (természetesen Majka vezetésével) Nyomd a gombot tesó! néven, illetve szintén újdonságként érkezik a Catch! – Úgyis utolérlek!, amely gyakorlatilag egy fogocskás játék.

(A Catch! logója © TV2 Csoport)

Közmédia (Duna TV)

A közmédia főcsatornájáról tényleg csak a teljesség miatt pár szóban. Sok újdonságra nem érdemes számítani: Család barát, Ridikül, Családi kör, Magyarország szeretlek, humor, illetve pár sorozat majd szeptembertől. Részletek Desmond Wallace blogján.

Pontos dátumokért és időpontokért kattints ide.

Kiemelt kép © Pixabay


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!