Kiemelt kép

Celebcella - 5 napig bezárva egy cellában

November 9-én indult a VIASAT6 csatorna vadonatúj reality műsora, a Celebcella, amely a Celebs In Solitary angol formátum hazai (és egyben első nemzetközi) verziója.

A műsor lényege nagyon egyszerű: 4 celebet 4 különböző, ingerszegény cellába zárnak és 5 napig nem engedik ki őket. A „kísérletre” vállalkozó ismert személyek teljesen egyedül költöznek be ezekbe a cellának kialakított konténerekbe és három személyes tárgyon kívül semmit nem vihetnek be. Nem használhatnak telefont, órát, nem tudják mennyi az idő és a természetes fény hiányában megtippelni sem tudják milyen napszak lehet. A kérdés az, hogy vajon ki meddig bírja, ki képes elviselni a magányt 5 teljes napon át és kiből mit képes kiváltani egy ilyen ismeretlen élethelyzet. 

A műsorvezető Papp Gergő, aki Skultéti-Szabó Katalin pszichológussal közösen beszéli meg a fontosabb történéseket és elemzik ki a sztárok viselkedésváltozásait, illetve, ha nagyon muszáj, akkor megszakítják a kísérletet. A celebek szintén dönthetnek úgy, hogy ennyi volt, hisz bármikor megnyomhatják a pánikgombot, amivel számukra befejeződik a verseny.

Az első héten Berki Krisztián, Lakatos Márk, Megyeri Csilla és Molnár Nini, a második héten Eke Angéla, Farkas Alexa, Henry Kettner és Mischinger Péter költözik be a konténerekbe.

A műsor minden hétköznap 22:00-kor kezdődik a VIASAT6 csatornán, de később visszanézhető a hivatalos műsoroldalon is.

Kiemelt kép © Sony Pictures Television


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!