Kiemelt kép

Chicago-franchise, Blindspot, Law & Order: SVU - Amerikai premierek 2018/19 #4 (NBC)

A blogon eddig főleg a magyar premierekről volt szó, de több amerikai sorozatról is írtam már és tervben van, hogy belenézek több friss évadba is feliratosan. Emiatt arra gondoltam, hogy illene a fontosabb csatornák őszi műsorrendjéről is írni. Itt megtaláljátok a NBC 2018/19-es őszi premierdátumait, de később is igyekszem naprakészen tartani ezeket a listákat. :)

Hétfő

Új dráma indul szept. 24-től Manifest címmel. Egy viharos, de rutinszerű repülést követően a 191 utas és a személyzet arra lesz figyelmes, hogy amíg csak pár órának tűnt az út, valójában 5 év telt el és mindenki halottnak hitte őket. És ez még nem minden…

Kedd és szerda

Szeptember 25-én folytatódik a This Is Us (Rólunk szól, 3. évad), illetve új sorozatként érkezik a New Amsterdam, amely egy orvosi dráma.

Szeptember 26-án visszatér a Chicago-franchise: Chicago Med (orvosi dráma, S4), Chicago Fire (Lángoló Chicago, S7, tűzoltói dráma) és a Chicago P.D. (Bűnös Chicago, S6, zsarus dráma). A Chicago Justice egy évad után kaszát kapott, így idén már nem tér vissza.

Csütörtök
  • The Good Place - S3, szept. 27-től, fantasztikus vígjáték. Egy nő halála után a túlvilágon, az ún. “The Good Place”-en találja magát, de ő ezt tévedésnek gondolja, mert neki a Bad Place-en lenne a helye.
  • Superstore - S4, okt. 4-től, sitcom. Néhány áruházi alkalmazott mindennapjaiba leshetünk be, akik a Cloud 9 hatalmas “big-box” áruházában dolgoznak.
  • Will & Grace (Will és Grace) - S10, okt. 4-től. Egy sitcom, melynek középpontjában két barát áll: Will és Grace, illetve a barátságuk.
  • I Feel Bad - új vígjáték az “I Feel Bad: All Day. Every Day. About Everything” című könyv alapján. (premier szeptember 19-én volt)
  • Law & Order: Special Victims Unit (Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály) - a 20. évados dráma szept. 27-től újra a képernyőkön!

Péntek
  • Blindspot (Rejtjelek) - 4. évad okt. 12-től. Bűnügyi dráma, mely itthon a Cool csatornán látható.
  • Midnight, Texas - 2. évad okt. 26-tól. Egy fantasy “supernatural” dráma, amely az azonos nevű regénysorozatot veszi alapul.

A sport és vetélkedő műsorokat nem soroltam fel, de a teljes lista itt megtekinthető.
Rovatunk további posztjai: CBS, FOX, ABC, The CW.

NBC logo © Comcast - NBC Television


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!