Kiemelt kép

Comic-Con 2018: Sony - Venom és Irány a Pókverzum

Az idei Comic-Con 2. napján a Sony is hozott érdekességeket és kedvcsinálókat két új filmjével kapcsolatban. Ebben a rövid összefoglalóban összeszedjük a friss és fontosabb információkat.

A Venom filmről talán már mindenki hallott, aki szereti a képregényes univerzumokat. Idén októberben kerül a mozikba Tom Hardy főszereplésében. Szomorú hír azonban, hogy új előzetest nem kaptunk (pontosabban internetre nem tették fel), de addig is itt van az első trailer, amely rémisztően jól sikerült:

"Mi vagyunk VENOM!" 

A rendezvényen levetített felvételeken az elmondások szerint feltűnik a képregényekből ismert Riot is, aki Venom egyik ellenfele. A karakter egy szimbióta, aki képes gazdatestek között ugrálni. Őt egyébként Riz Ahmed fogja alakítani a filmben.  További érdekesség, hogy a klasszikus pókszimbólum sem fog megjelenni a mozivásznokon októberben. Többek között erről is beszélt a rendező, amelyről az IGN számolt be.

A Sony másik filmje, az animációs Pókember - Irány a Pókverzum (Spider-Man: Into the Spider-Verse) is megjelent a rendezvényen, ahol többek közt kiderült, hogy három másik szereplő is csatlakozik a pókszövögetők táborához.  Ráadásul gazdagodik a kiváló színészek listája is Nicolas Cage személyében , aki Pókember noiros verziójának kölcsönzi hangját. Rajta kívül Kimiko Glenn (Orange Is the New Black, Nerve, Voltron) és John Mulaney (Saturday Night Live, stand-up shows) csatlakoznak még.

A film bemutatására karácsonyig kell várnunk, de addig is itt az első előzetes (új nem érkezett sajnos):

Ha nem szeretnél lemaradni a további Comic-Con beszámolókról, akkor kövess minket a Facebook-on, vagy néha látogass el ide.

© A kiemelt kép hátterének forrása: WallpaperHouse.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!