Kiemelt kép

Comic-Con 2018: Warner & The CW - DC Universe, Arrowverse (2. rész)

Az idei Comic-Con egyik legjobban várt előadása egyértelműen a Warner-panel volt, amelynek legfontosabb filmjeiről már írtam a blogon. Ez itt olvasható. Most pedig főleg DC sorozatokról lesz szó, illetve a The CW csatorna előzeteseiről.

Krypton

Kezdjük is a Krypton sorozattal, amely a Kal-El, vagyis a Superman előtti időkben játszódik. Az első évadot idén tűzte műsorra az amerikai SyFy csatorna, de már be is jelentették a folytatást, amely várhatóan 2019-ben lesz látható. Trailer helyett azonban csak egy fontos bejelentéssel készültek: Lobo is meg fog jelenni a második évadban.

DC Universe sorozatok

A DC saját streaming szolgáltatást indít hamarosan, amire az eddigi információk alapján 4 sorozat is készül. Az első az egyik leginkább megosztó széria, a Titans lesz, amely a Comic-Con-on megkapta első trailerét. A hírek alapján elképesztően sötét és brutális lesz, amit az előzetes teljes mértékben alátámasztott. A történet főszereplője egyébként Robin lesz (Dick Grayson), aki rettentően utálja Batmant (is).

Saját (élőszereplős) sorozatot kap Stargirl karakter is, aki egy Kozmikus Botnak köszönheti az erejét (repülés, energiabombák) és a történet szerint egy “Amerikai Igazság Szövetsége” névre hallgató csapat összeállításán dolgozik. Premier, trailer vagy info trailerről még nincsen. Várhatóan 2019-ben kezd.

Egy új univerzum megteremtésére készül (a CW-s Arrowverse mellett) a DC, amelyet egy új sorozat fog megalapozni, a Swamp Thing.

Illetve a 4. sorozat a Doom Patrol, amelyhez új információ nem érkezett a Comic-Con alkalmából. Egyelőre annyi biztos, hogy valamikor 2019-ben láthatjuk az új szolgáltatáson.

Arrowverse/The CW-sorozatok

A DC egyik legnagyobb sorozatos univerzuma újabb karakterrel bővül: ő nem más, mint Batwoman. Erről, illetve az idei crossoverről készült egy szuper előzetes:

Illetve megérkeztek a permierdátumok és az évados trailerek is:

Trailert kapott továbbá a Supernatural, a Legacies és a Riverdale is.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!