Kiemelt kép

Comic-Con 2018: Warner - Shazam!, Aquaman, WW84, DC (1. rész)

A 2018-as Comic-Con legjobban várt eseménye, a Warner Bros. stúdió filmes és sorozatos bemutatója volt. Egy két órás előadással voltak jelen a rendezvényen, illetve több DC-sorozat is kapott külön időpontot és termet, így bőven akad most miről beszélnünk. Természetesen többnyire DC-univerzumos filmekről volt szó, de előzetest kapott a Legendás állatok 2. része is.

Aquaman

Az előadás egyik legjobban várt része az Aquaman-előzetes volt, amit már korábban beharangoztak. Az univerzumépítgetős kudarcok után idén csak ez a film fog moziba kerülni, bár több is tervben volt még tavaly, sőt idén is. Ez azonban szakít a komolyabb hangvétellel és látszólag a humorosabb, könnyedebb alkotások táborát erősíti majd. De a trailer igazából magáért beszél:

Shazam!

Az előbb azt mondtam, hogy az Aquaman sokkal könnyedebb hangvételű lesz? A Shazam!-ról ez sokszorosan elmondható. Megkaptuk az első trailert, ami alapján biztosan állítható, hogy a humor és a komikus jeleneteké lesz a főszerep. Billy Batson egy árva srác, aki egy családhoz kerülve megvédi mozgássérült mostohatestvérét. Emiatt pedig különleges képességek kerülnek a kezébe, amivel egyelőre nem tud mit kezdeni... 

Wonder Woman 1984

Kaptunk már forgatási képeket, videókat és WW84-es logót a filmből (erről itt írtunk társblogunkon). Kézzel fogható trailer továbbra sincs, mert még javában forog a film. A rendezvény közönségének beszámolóiból viszont megtudhattunk pár információt. Ezek alapján annyi biztos, hogy nem egy folytatásként tekintenek a filmre, hanem inkább második fejezetként. A cél sem a túlszárnyalás, inkább egy hasonlóan jó film elkészítése. A hangulat pedig garantáltan '80-as lesz. Picit több részlet az IGN cikkében olvasható.

Godzilla: Kings of the Monsters

Megkapta első előzetesét az új Godzilla-film is. A Warner Bros. és a Legendary Pictures közös "MonsterVerse"-ének következő filmje szintén egy korábbi alkotás feldolgozása. A 2014-es Godzilla folytatása, illetve ide tartozik a Kong: Koponya-sziget is tavalyról. Most hogy térben, időben és univerzumban is besoroltuk a filmet, nézzük a trailert:

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

A Harry Potter/Fantastic Beasts-univerzum következő része végre előzetessel is rendelkezik. Illetve kapott egy különleges új posztert is.

IMDb adatlapok, megjelenések

Ha nem szeretnél lemaradni a további Comic-Con beszámolókról, akkor kövess minket a Facebook-on, vagy néha látogass el ide.

Warner-összefoglalónk 2. része itt!


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!