Kiemelt kép

Comic-Con 2018: YouTube Originals - Origin és Impulse

Az idei Comic-Con Universal és Star Wars eseményeiről már beszámoltunk. Most pedig a Youtube két saját sorozatáról (YT Originals) lesz szó: Impulse és Origin.

Az Impulse már nem egy újonnan bejelentett sorozat. Az első évad június elején került fel a YouTube Premiumra, és amerikai népszerűségének köszönhetően megkapta a folytatást, amelyhez a trailert a Comic Con-on mutatták be még csütörtökön. A második évad szintén 10 epizóddal fog 2019-ben felkerülni. Sajnos a YT Premium (korábban Red) itthon nem elérhető, így talán nem is annyira ismert ez a sorozat sem. A széria alapja az Impulse (Steven Gould) című regény.

A sorozat IMDb-n 7.6-os értékelést kapott alig pár ezer felhasználótól... az adatlapja itt.

Az Origin című sci-fi sorozat is megkapta az első évados trailerét. Az Impulse-hoz hasonlóan ez is 10 részes lesz, az alap történet pedig a következő: egy csapat kívülálló egy elhagyatott űrhajón találja magát, amely a világűrben sodródik egy távoli, ismeretlen cél felé. Össze kellene dolgozniuk a túlélés érdekében, de van köztük egy személy, aki nem az, akinek mutatja és mondja magát...

Igen, a főszereplő az a Tom Felton, aki a Harry Potter-univerzum Draco-ja. :) IMDb-s adatlap pedig itt megtekinthető a teljes szereplőlistával.

Ha nem szeretnél lemaradni a további Comic-Con beszámolókról, akkor kövess minket a Facebook-on, vagy néha látogass el ide.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!