Kiemelt kép

E3 2019 Összefoglaló II.: Játékbejelentések és előzetesek (Xbox, Bethesda, Square Enix)

A héten tartották meg az idei E3 Expo-t, amit a nagyobb játékfejlesztő cégek konferenciái és streamjei vezettek fel. Ebben a posztban megpróbálom összeszedni a fontosabb információkat, bejelentéseket, előzeteseket az Xbox, a Bethesda és a Square Enix konferenciája kapcsán. A bejelentett Mythic Quest sorozatról itt olvashatsz. A többi konferenciáról pedig itt.

Square Enix

A kiadó legnagyobb bejelentése idén a Marvel's Avengers játék volt, amelyben a népszerű képregényes-filmes univerzum karaktereit irányíthatjuk. Megjelenés: 2020. május 15.

További játékok

  • Final Fantasy VII Remake - 2020. március 3. (előzetes)
  • Circuit Superstars - valamikor 2020-ban (előzetes)
  • Dying Light 2 - valamikor 2020-ban (info)
  • Outriders - 2020. nyár (előzetes)
Bethesda

Alapvetően azt kaptuk, amit vártunk, de azért jelentettek be olyat is, amiről eddig még nem hallottunk sehol. Elsőként a Fallout 76 kapcsán jegyezték meg, hogy folyamatosan dolgoznak a fejlesztésen, illetve új játékmódokat is ismertettek. Továbbá visszatérnek az emberi NPC-k is.

További játékok

The Elder Scrolls Online kiegészítők

  • Dragonhold - 2019. augusztus
  • Scalebreaker - 2019. november
Microsoft - Xbox

A Microsoft konferenciája lett talán a leglátványosabb. Bemutatták az új konzolt és Keanu Reeves ismertette a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát: 2020. április 16. 

További játékok

Előfizetések

Az Xbox Game Pass kapcsán elmondták, hogy PC-re is érkezni fog, illetve bemutatták az Ultimate előfizetési csomagot is, amely kombinálja az Xbox Game Pass-t és az Xbox Live Gold-ot, illetve az új Xbox Game Pass PC-t 4190 Ft-ért.

Az új Xbox Game Pass PC egyébként 3000 Ft lesz, de a béta időszak alatt ennél jóval olcsóbban megvehető.

Konzol, felhő

A Microsoft bejelentette új Elite kontrollerét, beszélt a Project xCloudról, illetve egy videóval mutatta be az (egyelőre Project Scarlett néven ismert) új konzolját is, amelyre legnagyobb meglepetésünkre nyitócímként érkezik a Halo Infinite (előzetes).

Logos © E3, Bethesda, Microsoft, Square Enix


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!