Kiemelt kép

E3 2019: Új videojátékos sorozat és a The Division film - VideoScrolls #9

A hétvégén tartották meg a 2019-es E3 konferenciákat, illetve június 11-14. között pedig az E3 Expo kerül megrendezésre. A gaming rendezvényen külön konferenciát tart a legtöbb nagy játékfejlesztő cég, ahol játékokat jelentenek be, trailereket mutatnak be vagy csak fontos bejelentéseket tesznek frissítésekről, új szolgáltatásokról vagy termékekről. A Ubisoft azonban nem csak játékhírekkel készült: bejelentettek egy új sorozatot és új infók derültek ki a The Division film kapcsán is.

Mythic Quest

A Ubisoft egy különleges sitcom TV-sorozatot jelentett be. A Mythic Quest egy fiktív MMO játék, amelyen egy kitalált fejlesztőcsapat dolgozik. A szériával be szeretnék mutatni, hogy mi történik egy játék megteremtése során. Persze szórakozató módon. 

A sorozatot Rob McElhenney és a Felhőtlen Philadelphia csapata készíti az Apple TV+ streaming platformra. Megjelenési dátumról még nem tudunk, de egy kedvcsináló előzetest levetítettek a konferencián.

The Division film

A Tom Clancy's The Division 2 játék kapcsán több frissítést is bejelentettek, de kiderült az is, hogy a Netflix szerezte meg az adaptáció jogait. Tehát nem fogjuk moziban látni a filmet. A főszerepet egyébként Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain kapta meg.

E3 logo © E3Expo.com / Entertainment Software Association


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!