Kiemelt kép

Egy éves a GeekScrolls blog!

Egy éves a blog. Ez a 155. poszt és már 730 feletti like van a Facebook oldalunkon is. Ebben a bejegyzésben szeretnék néhány szóban visszaemlékezni a blog első évére és rengeteg tervről is lesz szó.

2018. január 22.

A blog születésnapja. Persze nem ennyire pontosan meghatározható, néhány poszt még a személyes blogomon jelent meg, viszont január 22-én került a vitablog.hu domain cím a tulajdonomba, amely az akkor még ViTaBlog, majd VitaBlog és végül valamikor év közben a GeekScrolls-ra keresztelt blog létrejöttét eredményezte. A téma technológia, majd tv, sorozat, film és mostanában már gaming is.

Az első év: minden kezdet nehéz

Még 2018-ban eleinte csak néhány poszt volt. Majd talán március-április környékén kezdtem kicsit komolyabban venni a dolgot és heti, néha pedig napi rendszerességgel posztolni friss híreket, “kritikákat” és ajánlókat. Persze munka mellett nem olyan egyszerű beosztani az időt és nagyon sokáig vagy túl sokat, de leginkább túl keveset szántam erre az új hobbimra. Ezért az első évet picit a kísérletezés esztendejének is lehetne nevezni. 2019 januárjától azonban szeretném sokkal okosabban megtervezni a tartalmakat és persze az időmet is, így remélhetőleg több poszt is fog születni. Továbbá január első napjaiban csatlakozott a szerkesztőséghez két srác is, róluk a Facebook-on írtam már pár szót, illetve a nevük az Impresszum-ban is kint van.

Új év, új tervek

Egyelőre sokat nem tudok biztosan állítani, de már decemberben láthattátok, hogy a heti mozipremier rovatunk megszűnt. A helyére szeretnék egy rendszeres havi premier cikksorozatot, amely állni fog egy sorozatos és egy filmes listából. Erre már januárban volt próbálkozásom, hasonlóra lehet számítani februártól. Illetve további gyakran jelentkező tartalom lesz az új Sorozatajánló, amelyben minden héten (vagy második héten) valamilyen sorozatot fogok bemutatni, illetve VideoScrolls néven folytatódik majd trailer/videó gyűjtős rovatom is.

Februártól ezeken kívül rengeteg filmre lehet majd számítani. Folytatni szeretném #marvelmaraton sorozatomat, hiszen márciusban jön az új Marvel Kapitány, később pedig a Végjáték. Utána pedig rohamtempóban akarom végigpörgetni a Trónok Harcát (könyvek már egy ideje bekészítve a polcra, illetve a sorozatot is minél hamarabb meg kellene néznem) a befejező évad előtt. Szóval unatkozni nem fogunk  2019-ben sem.

A poszt végén pedig szeretném megköszönni minden aktív követőmnek (követőnknek), hogy időt szántok és segítetek egy-egy kommenttel, megosztással vagy kedveléssel, hogy több emberhez is eljuthassunk! :)

Geeky Birthday, GeekScrolls!


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!