Kiemelt kép

Egy hónap után (25 epizód) | Exatlon Hungary 1. évad

Egy hónapja indult az Exatlon Hungary a TV2 csatornán, amiről már többször írtam a blogon (ismertető itt olvasható). Utolsó posztom óta eltelt három hét és azóta rengeteg változás, érdekes esemény volt. Nézzük mi történt!

Hosszabb műsoridő. Azt az aktív nézők már biztosan észrevették, hogy a csatorna megnövelte a műsor hosszát. Nagyjából 30 perccel lett hosszabb, ami azt is jelenti, hogy sokkal több bevágást kapunk a táborból és a villából: veszekedések, taktikák, kibeszélések és minden, ami egy realityből nem hiányozhat. Biztos sok embert ez érdekel a legjobban, de ez egy sportműsor és nem egy ValóVilág. Egyáltalán nem értem, hogy miért kell ennyire elnyújtani…

Kiesések. Az elmúlt három hét alatt is több játékostól kellett búcsúznunk. A 3. játékhéten megfordult a helyzet és a sokáig vesztesként elkönyvelt bajnok csapat bejutott a villába. Ezzel párhuzamosan a kihívók között egy komoly belső ellentét alakult ki és sorra estek ki a játékosok vagy adták fel sérülés miatt: Petra, Norbi és Gergely. A bajnokok közül pedig a második héten érkezett Panka távozott.

Új játékosok. Azt már megszokhattuk, hogy az Exatlon egy fordulatos és meglepetésekben gazdag játék, de arra szerintem senki sem számított, hogy a kiesések miatt lecsökkent csapatokat 2-2 játékossal fogják pótolni, egy hónapnyi játék után… Gyakorlatilag mintha el sem kezdtük volna, annyi a létszám. A Bajnokok teljesen le voltak döbbenve Sáfrány Emese (légtornász) érkezésétől, aki szerintük nem való a bajnokok közé.

Eddig kiesett (7 fő): Vass Dóra, Bereczki Krisztián, Miló Viktória, Gyarmati Panka, Rozs Gergely, Görgey Petra, Bán Norbert
Új játékosok, 3-5. hét (4 fő): Facskó Szidónia (Kih.), Drobina Norbert (Kih.), Sáfrány Emese (Bajn.), Esztergályos Patrik (Bajn.)

Nemzetközi versenyek. Az első magyar - román meccs után hamarosan érkezett a visszavágó is, de itt is komoly fölénnyel nyertünk. Az elmúlt héten azonban egy váratlan Mexikó elleni párbajon már kikaptunk. Mivel több ország is forgat jelenleg Dominikán, ezért simán el tudok képzelni további nemzetközi összecsapásokat a jövőben. Egyébként érdekesség, hogy a mexikóiak már több, mint 100 játéknapon vannak túl, ami elég durva!

Nekem még mindig nagyon tetszik a műsor, csak egy picit lehetnének rövidebbek az epizódok. A nézettséggel sincs gond, így még várhatóan egy darabig képernyőn lesz, ami további ilyen posztokat is eredményezhez! :) Ha nem akarsz lemaradni, akkor kövess minket a közösségi oldalakon.

Exatlon Hungary logó © TV2 Csoport


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!