Kiemelt kép

Elindult a Sorozatpremierek.hu

Január elején a GeekScrolls elindította béta üzemmódban a Sorozatpremierek.hu weboldalt, amelynek célja, hogy egy helyen összegyűjtse és kereshető, listákra szűrhető módon elérhetővé tegye a magyar és amerikai premier időpontokat. 

De pontosan mit tartalmaz ez az oldal?
  • Csatornákkal/Streamingekkel kapcsolatos listák és keresési lehetőség
  • Sorozatok adatlapja a legfontosabb információkkal és kereshető, műfaj és státusz szerint szűrhető listák
  • Premierek listája különböző intervallumokra, csatornákra bontva (pl. havi, heti listák)
Mit jelent a béta üzemmód?

Az oldalon már hónapok óta dolgozunk, de még folyamatosan próbáljuk a felhasználói igényeket figyelembe véve szebbé és használhatóvá tenni. Amennyiben bármilyen elírást, hibát vagy furcsa működést tapasztalsz, kérlek jelezd a Közösségi közreműködés/Hibabejelentés menüponton keresztül. Bármilyen ötleted van, azt is örömmel meghallgatjuk.

Az adatbázisunkban még csak a legfrissebb sorozatok találhatóak meg néhány kivételt leszámítva, de a tervek között szerepel, hogy 2020 végére az elmúlt néhány év összes (elérhető) premierjét felvigyük a rendszerbe és azok visszakereshetőek legyenek. Ezzel párhuzamosan kerülnek fel a sorozatadatlapok is.

Közösségi közreműködés

Ha bármilyen hiányosságot találsz, bátran küldd be és felvisszük az oldalra. Sorozatokat, premiereket küldhetsz be. Ha valamilyen sorozat érdekelne, vagy egy sorozat premierje, akkor küldd be bátran, mi megkeressük. 

A Sorozatpremierek oldal ide kattintva nyitható meg. :)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!