Kiemelt kép

Előzetest kapott a Keresztanyu és cellába zárják a celebeket

A Magyar Elektronikus Szolgáltatók Egyesülete (MEME) idén is megrendezte a Big Picture konferenciát, ahol a 2020/21-es tévés szezon kapcsán hangoztak el jelentős bejelentések, többek között a ViacomCBS, az RTL Magyarország és a TV2 Csoport is megtartotta szokásos előadását. 

A ViacomCBS elárulta, hogy hamarosan átszervezi hazai portfólióját, amely keretében az RTL Spike nevű csatornát megszünteti az egyre kevesebb néző miatt és helyette a TeenNick tinicsatorna elindítását tervezi. A Paramount Channel neve ezzel párhuzamosan Paramount Networkre fog változni és nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a sorozatokra is. A Spike-on futó, népszerűbb amerikai sorozatok itt lelnek új otthonra. 

Arról nincs még információ, hogy ezek a változások mikor történnek majd meg ténylegesen, de azt még megemlítették, hogy a Paramount+ streaming szolgáltatás népszerűsége folyamatosan nő, illetve hamarosan a mindigTV ügyfelei számára is elérhetővé válik. 

A Sony Pictures Television bejelentette, hogy még ősszel új évaddal tér vissza az Észbontók című vetélkedő és a Feleségek luxuskivitelben című reality. November 9-én pedig indul az új reality is, a Celebcella, amelyben hazai sztárokat zárnak egy teljesen steril környezetbe, vagyis internet, közösségi média, telefon és emberi kapcsolatok nélkül. Értelemszerűen a lényeg, hogy ki meddig és milyen módon tudja elviselni ezt a bezártságot. A formátum nem hazai ötlet, de a VIASAT6-on fog futni az első nemzetközi adaptációja a brit Celebs In Solitary című műsornak.

Az is kiderült, hogy többek között Berki Krisztián, Lakatos Márk. Megyeri Csilla és a youtuber Henry Kettner kerül izolációba. A többiek neve egyelőre még nem ismert. Ezen a videón a brit verziót mutatják be:

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója elárulta, hogy 2021-ben visszatér több év kihagyás után A Nagy Duett, illetve az idénre tervezett, de a vírus miatt elhalasztott Sztárban Sztár leszek! éneklős műsor. Még idén képernyőre kerül a Nicsak, ki vagyok? 2. évada, illetve bejelentésre került a Farm VIP, a Séfek séfe, illetve az Exatlon Hungary újabb évada.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója Grósz Judittal közösen beszéltek a sorozatgyártási tervekről, illetve az idei és jövő évi műsorokról. A Házasodna a gazda három hétig lesz képernyőn és heti helyett napi vetítés lesz. November 9-én jön A Konyhafőnök VIP 5. szezonja. 2021-ben szeretnének új X-Faktor, Survivor és Cápák között részeket képernyőre tűzni, ami ugye nagyban függ (és idén is ezért maradt el) a koronavírustól. Novemberben pedig indul a ValóVilág powered by Big Brother új évada.

A sorozatok kacsán megemlítették, hogy 2021-től minden szezonban 50-60 heti sorozatepizódot terveznek képernyőre tűzni, ami az idei év közel duplája. Ez azt is jelenti, hogy több vadonatúj, saját gyártású sorozatra számíthatunk, amelyek közül két széria már az előkészítési szakaszban van, amelyekről azonban bővebben nem beszélt. 

Továbbá új információkat árultak el a Drága örökösök készítőinek új sorozatáról, a Keresztanyuról. Januárban fog képernyőre kerülni és szerepet kapott többek között Németh Kristóf, Lengyel Ferenc, Molnár Piroska (főszereplő, maffiafőnök), Gálvölgyi János (rendőrfőnök), Szacsvay László, Józan László, Ulmann Mónika, Magyar Attila, Mihályfi Balázs, Ganxsta Zolee, Nagy Feró, Kékesi Gábor és Sajgál Erika. Továbbá fontos infó, hogy ez is napi széria lesz. Részletek és előzetes itt, további információk a díszletről és a helyszínekről pedig itt (Ökörapáti helyén). 

Kiemelt kép © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!