Kiemelt kép

SW Resistance, Billions S4, Cobra 11 - Ezen a héten #1

(source: starwars.com)

Star Wars - Resistance [bejelentés]

A LucasFilm bejelentette, hogy ősszel egy új animációs Star Wars sorozat érkezik Resistance néven.  Az animációs kalandsorozat Kazuda Xiono-ról fog szólni, aki az ellenállás egyik pilótája és egy titkos küldetés során kémkednie kell az erősödő Első Rendről.

A premier az amerikai Disney Channelen lesz ősszel, és utána a többi országban is a Disney XD csatornán. Gondolom itthon a magyar Disney Csatorna fogja adni, persze kérdés mikor.  A történet egyébként a Star Wars: The Force Awakens (Az ébredő erő) előtti időkben fog játszódni. Lesz benne BB-8, illetve szerepet kap Poe Dameron és Phasma kapitány is.

További információk a starwars.com-on.

Premierek és berendelések

  • Jön a Westworld 2. évadának magyar szinkronja jövőhét vasárnap, a héten adja az HBO (GO) angolul, illetve elérhető feliratosan is.
  • Az RTL úgy döntött, hogy folytatja a Cobra 11 magyar vetítését. Vasárnap ment le az első rész, de egyelőre nem hozza a várt eredményeket. Remélem nem veszik le adásról. A cikk itt elolvasható. Vasárnap jön a folytatás.
  • A Showtime berendelte a Billions 4. évadát is. A 3. évad 5. részénél tartanak jelenleg, illetve hamarosan jön egy poszt a blogon is az első évadról.
  • Nagyszerű hír: az HBO GO-n lesz látható (azt még nem tudom, hogy csak feliratosan, vagy szinkron is lesz, de) a Patrick Melrose, ami a Sherlock-ból is ismert Benedict Cumberbatch főszereplésével készül. Dátum: május 14.
  • Továbbá az NCIS: LA is berendelte az új évadot. Erről meg itt volt szó.

Érdekességek a héten

  • ByeAlex és együttese a Slepp kiadta az új dalát, amelyet A Tanár sorozatban lehet főcímben hallani. Nem rossz, már ha valaki szereti a zenéjüket.  Erről a Facebook oldalon írtam.
  • Néhány napig Budapesten forgat a Cobra 11 stábja, érdemes mostanában arra sétálni. Megosztottam Facebook-on is a rajongói oldal posztját, ott van néhány kép is Erdogan-ról.

Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!