Kiemelt kép

Family Guy, The Gifted, The Simpsons - Amerikai premierek 2018/19 #2 (FOX)

A blogon eddig főleg a magyar premierekről volt szó, de több amerikai sorozatról is írtam már és tervben van, hogy belenézek több friss évadba is feliratosan. Emiatt arra gondoltam, hogy illene a fontosabb csatornák őszi műsorrendjéről is írni. Itt megtaláljátok a FOX 2018/19-es őszi premierdátumait, de később is igyekszem naprakészen tartani ezeket a listákat. :)

Dráma hétfőn

Szeptember 24-én visszatér a második évaddal a The Resident (A rezidens), amely egy kórházi dráma. Itthon pedig pont pár napja volt a premier a Prime-on (első évad, info itt). Illetve speciális két részes premierrel nyit a 9-1-1 2. évadja (Part 1: szept. 23. / Part 2: szept. 24.).

Akció kedden

Szeptember 25-én indul a Marvel X-Men univerzumán alapú The Gifted (The Gifted – Kiválasztottak) 2. évadja, illetve a Lethal Weapon (Halálos fegyver) 3. etapja, amely egy zsarus sorozat az azonos című akciófilm alapján.

Zenés szerda

Szeptember 26-án indul az Empire S5 (hip-hop musical drama), illetve a Star, amely egy új sorozat három tini énekesről, akik számára a cél a siker.

Sit-com pénteken

Szeptember 28-án Last Man Standing (Apa csak egy van) 7. évad Tim Allen főszereplésével. Utána egy új sorozat indul The Cool Kids címmel. Késő éjszaka pedig Hell's Kitchen (Gordon Ramsay – A pokol konyhája) S18, amely egy reality főzőverseny a híres Gordon Ramsay vezetésével.

Animációs vasárnap

És természetesen a népszerű The Simpsons (A Simpson család, S30) és a Family Guy (S17) is visszatér (szept. 30-án). Szintén vasárnap kerül képernyőre a Bob's Burgers (Bob burgerfalodája, S9) és egy új sorozat REL címmel. A trailer alapján egész jó kis széria lesz ez is:

Csütörtökön az NFL-é a főszerep. Szombaton szintén sport.
Rovatunk további posztjai: CBS, ABC, NBC, The CW.

FOX logo © 21st Century Fox / FOX Broadcasting


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!