Kiemelt kép

Filmajánló: Murder Mystery (Gyagyás gyilkosság)

Június 14-én került fel Netflixre Adam Sandler és Jennifer Aniston legújabb közös filmje, a Murder Mystery, illetve magyar címmel a Gyagyás gyilkosság. A Netflixen elindult a magyar szinkronok gyártása, amelynek köszönhetően már ez a film is szinkronosan érkezett. 

A két főszereplő Nick Spitz és felesége, Audrey még sosem voltak nyaralni esküvőjük óta, így a Nick váratlanul jegyet foglal egy teljesen érdektelen vidéki programra. A repülőúton azonban egy kihagyhatatlan ajánlatot kapnak egy angol nemestől (Luke Evans), aki meghívja őket gazdag nagybátyja jachtjára. A mesés kirándulás azonban krimibe csap át és a nagybátyja meggyilkolását rájuk akarják kenni…

A film ötvözi a krimi műfaját az Adam Sandler-féle humorral, ami egészen konkrétan olyan, mintha egy Agatha Christie regény paródiája lenne. Abszurdabbnál-abszurdabb jelenetek, komikus szituációk és bugyuta viccek folyamatosan. Szerintem pontosan azt kaptuk, amit egy Sandler-Aniston filmtől várni lehet. 

A nézői értékelések és kritikák alapján egy közepes filmről van szó, de Netflixen ez teljesen oké. Sőt, nézettségi rekordot is döntött a platformon: az első 3 napon 30,87 millió néző látta, ami rekord nyitás a Netflix saját gyártásai között. Én bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a Adam Sandler filmjeit, vagy csak kikapcsolódásként valami könnyed vígjátékot keres hétvégére. 

A Murder Mystery itt nézhető meg (Netflix előfizetés szükséges).

Murder Mystery © Netflix


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!