Kiemelt kép

Főnök inkognitóban az RTL Klub-on

Három hete indult az RTL Klub-on az Undercover Boss magyar változata, a Főnök inkognitóban, amely közel félmillió embert érdekel hétről hétre és hétfőnként késő este látható.

A műsor lényege, hogy egy vállalat vezetője (főnöke, vagy valamelyik általa megbízott vezetőségi tag) inkognitóban beépül új dolgozóként néhány napra a gyárba/pizzériába/futárnak/stb. és megnézi mi a helyzet, hogyan dolgoznak a munkások és a végén jutalmat oszt, ha valakivel meg van elégedve. A fedősztori mindig ugyanaz: dokumentumfilmet forgatnak. Az első három részben láthattuk hogyan készül a pizza és hogyan viszik ki a Pizza King futárai. Betekinthettük a Szentkirályi és a Mirelite Mirsa gyárának belső életébe. A negyedik részben pedig a sörkészítés rejtelmeibe leshetünk majd be. 

A műsor a Cápák közöttet váltotta le, amely egyébként hasonlóan üzleti reality volt. Amerikában az Undercover Boss 9 szezont élt meg és elég sikeres volt. Itthon még a Spektrum is műsorra tűzte Beépített főnök címmel. Szerintem itthon is elég jó számokat hoz (az időpont ellenére), szóval kíváncsi leszek meddig lesz képernyőn. 

A műsor egyik promó videója:

További információk: rtl.hu/fonokinkognitoban

Főnök inkognitóban logo © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!