Kiemelt kép

Változások a blogon! - GeekScrolls

A Facebook-on már jeleztem, hogy a blog neve megváltozik. Erről, illetve az oldalon történt/történő változásokról lesz most szó kicsit részletesebben.

Új név

A Facebook oldalon elég hirtelen történt a változás, de valójában már egy hosszabb gondolkodás eredménye. A név cseréjének oka nagyon egyszerű: a VitaBlog (korábban ViTaBlog) egy személyesebb elnevezés. Egészen pontosan a nevem miatt lett ez. Akkor még főleg fejlesztésekkel kapcsolatos napló volt, majd sorozatok, filmek és tech érdekességek, hírösszefoglalók kerültek fel a blogra. Később pedig csak az újabb tartalmak maradtak. Most pedig eljött a váltás ideje: GeekScrolls. Az scrolls, vagyis a tekercsek szimbolizálják a posztokat, az “írásokat”.

Tartalmak a blogon

Természetesen maradok a sorozatoknál és a filmeknél, meg persze a technológiai érdekességeknél. Utóbbival kapcsolatban szeretnék picit több posztot, de ez majd kialakul. Illetve bővül a tartalom játékokkal. Többnyire alkalmi, esetleg online mmo game-ekről lesz szó. Szeretnék majd gameplay-eket is, hogy ne csak egy-egy leírást adjak az adott tesztről.

Tartalmak a Facebook-on

Rengeteg hír és érdekesség nem kap külön posztot a blogon. Tehát a megosztott bejegyzések mellett rengeteg egyéb tartalom is kikerül a közösségi oldalra. Folyamatosan kirakom a friss trailereket, más oldalak által írt érdekes híreket, illetve rövidhíreket képekkel. De szinte mindig megosztom a Fictivus.hu blog bejegyzéseit is, amiket én vagy a többi szerkesztő ír. Fantasy és sci-fi poszterek, hírek, összefoglaló cikkek kerülnek ki hetente többször.

A Facebook-on ezeken kívül az utóbbi hetekben újabb és újabb képes tartalmak is kikerültek. Ilyen például az új “A nap idézete” rovat.

Új elérhetőségek

A blog új webcíme: geekscrolls.hu (de elérhető vitablog.hu linkeken keresztül is még sokáig).

A Facebook új linkje: fb.me/geekscrolls
Fictivus blog: fictivus.hu, illetve fb.me/fictivus
Twitteren is jelen vagyunk: twitter.com/geekscrolls
Ééés, YouTube-on is már: tolink.hu/geekscrolls-youtube


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!