Kiemelt kép

GoT 8, Alita és Detective Pikachu előzetesek - VideoScrolls #1

Új rovat a blogon! Minden héten vagy minden második héten össze fogom szedni egy posztba az érdekesebb, fontosabb, felkapottabb videókat a filmes, sorozatos, gaming és tech világból. A héten több trailer is megjelent, amelyek közül próbálok néhányat kiemelni.

Alita: Battle Angel 3. előzetes

Az Alita: A harc angyala 2019. február 14-én fog a hazai mozikban bemutatkozni, de már többször eltolták. Eredetileg idén lett volna a premier. Most viszont megjelent az új, szám szerint harmadik előzetes, amely sokkal durvább lett az előzőeknél. Új információkat tudunk meg a történetről és a karakterek közötti kapcsolatokról.

Pokémon - Detective Pikachu

Befutott a Pokémon - Pikachu, a detektív első angol és magyar előzetese is. Pikachu hangját Ryan Reynold, itthon pedig Nagy Ervin adja, aminek én nagyon örülök. A Deadpool-ban is ő volt a magyar hangja. A film egyébként elég érdekesnek ígérkezik, de majd meglátjuk, ez még csak az első előzetes. Elvileg május elején kerül mozikba.

Game of Thrones S8

Igen, winter is coming! A sokak által várt Trónok harca új évadának előzetese is megjelent. Én nem néztem bele, mert nem láttam az előzményeket és nem akarok spoilerezni magamnak, de az elmondások alapján nincs benne sok újdonság. Annyi viszont már biztos, hogy a befejező évad áprilisban érkezik.

Glass

A magyarul Üveg címmel érkező filmről (amely a Sebezhetetlen és a Széttörve közös univerzumának következő alkotása) már többször volt szó a blogon, de most megérkezett a második szinkronos előzetes is. Aki lemaradt volna róla, az itt nézheti meg az elsőt, amely már akkor felkeltette az érdeklődésemet. 2019-ben érkezik egyébként a mozikba.

Még néhány előzetes

© Ingyenes stock fotó és icon (forrás + forrás)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!