Kiemelt kép

Grindelwald bűntettei - Mozipremierek a héten (nov. 15.)

Moziba szeretnél menni egy jó filmet megnézni a hétvégén, de nem tudod milyen premierek várhatóak? Ez a lista segíthet a döntésben. Ebben a posztban néhány mondat és előzetes erejéig lesz szó a heti premierekről.  Előző heti filmek.

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

A héten érkezik a Fantastic Beasts filmszéria második része. A Harry Potter világában játszódó film a hónap leginkább várt premierjei közé tartozik. Göthe Salmander él-hal a legendás állatokért, amely újabb kalandokba sodorja. A forgatókönyvet J. K. Rowling írta, a filmben pedig Salmander (Eddie Redmayne) mellett Grindelwald (Johnny Depp) és a fiatal Dumbledore (Jude Law) is feltűnik.

További filmek
  • A belleville-i zsaru - francia akció-vígjáték egy zsarupáros floridai kalandjairól. Előzetes.
  • Ruben Brandt, a gyűjtő - magyar animációs akciófilm egy különös rablóról, aki bejárja a világ leghíresebb múzeumait (Milorad Kristić rendezésében). Előzetes.
  • Gyémánthajsza (Siberia) - bűnügyi film egy gyémántkereskedő kétes eredetű gyémántjairól, amely miatt veszélybe kerül az élete. Előzetes.
  • Lány (Girl) - Feliratos dráma. A történet középpontjában egy 15 éves balerina lány áll, aki valójában fiú testbe született. Nem csak a balett órák nehézségeivel, hanem a nemi átalakító műtétekkel is szembe kell néznie, ráadásul kamaszként. A film több nemzetközi díjat is elnyert. Előzetes.

© Vector icon created by Ikaika - Freepik.com. Thanks.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!