Kiemelt kép

Gyertek át! Kezdett az 5. évad

Csütörtökön kezdődött az RTL Klub-on a Gyertek át! - a sztárvetélkedő legújabb (szám szerint 5.) évada. Ez a műsor része a csatorna tavaszi műsorrendjére való váltásnak és csütörtök esténként 9 körül látható. A házigazda Sebestyén Balázs, aki 8 barátját látja vendégül “nappalijában”.

 

A korábbi években (2015-17) a nézők Gyertek át szombat este! címmel láthatták, majd átkerült péntekre, így nevet váltottak. Idén pedig ismét új időpontban nézhető. A show alapja a Hollywood Game Night, amely az amerikai NBC csatorna játékos sztárvetélkedője. Itthon eleinte egy-egy civil csapatkapitány is volt, aki a nyertes csapat tagjaként pénznyereményben részesült, de idén már nincs ilyen. A két sztárokból álló csapat egymás ellen versenyez különböző kreatív és activity-jellegű minijátékokban. Ilyen például a Kicsi Picassók, ahol beküldött gyerekrajzokat kell felismerni. A lényeg a humor és a beszélgetés. Érdekesség, hogy a műsor kétszer is elnyerte a Televíziós Újságírók Díját a comedy show kategóriában (2016, 2017), illetve elég jó nézettsége volt az előző 4 évadban.

 

 

Ha érdekelnek az ilyen jellegű műsorok, akkor ajánlom, mert tényleg elég szórakoztató. Elég jól összeválogatják a sztárokat és a műsorvezető személye is elég jól illik ehhez a formátumhoz. Az első rész vendégei: Dömsödi Gábor, Hajdú Péter, Szabó Zsófi, Vadon Jani, Dombóvári István, Hajós András, Fluor Tomi, Ábel Anita. Visszanézhető az RTL Most-on. (Az előző évadok is.)

 

További információk: rtl.hu/gyertekat

 

Műsor logó © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!