Kiemelt kép

Hackerville - Új HBO Europe sorozat

Az HBO Europe és a TNT Serie új saját gyártású sorozata, a Hackerville felkerült az HBO GO-ra, és a héten a szinkronos tévés premierre is sor kerül majd. A román-német széria 6 részből fog állni (ha minden igaz).

A sorozat azzal indul, hogy egy német bankot cyber támadás éri. A frankfurti nyomozócsoport szerint a szálak a romániai Temesvárra vezetnek, ahol egy korábban elítélt férfi tartózkodik (nem sokkal a szabadulása után). A csapat egy újoncot, a Lisa Metz nevű kibernyomozót küldi a román városba, aki ráadásul román családból származik. A támadó hacker(ek) felkeresése mellett megismerkedik Adam Sandorral, az ottani kollégával és családja zavaros múltjával is meg kell küzdenie.

Az első rész egészen lekötött, így várom a folytatást. Engem mondjuk érdekel a téma is, illetve kíváncsi vagyok, hogy milyen érdekességek kerülnek elő a nyomozónő életéből. A nyomozós sorozatokra pedig szerintem mindig is volt és lesz igény. Én például kifejezetten szeretem az olyan szériákat, amik egy-egy bűntény felderítésére építenek és részenként kerülünk közelebb a megfejtéshez. A főszerepekben egyébként Anna Schumacher, Andi Vasluianu és Voicu Dumitras.

Érdekesség: a logóban szereplő bináris számok jelentése: _HBO GO_

Hasznos linkek: HBO és IMDb adatlap.

Hackerville logó © HBO Europe és TNT Serie


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!