Kiemelt kép

HBO Max: új WarnerMedia streaming platform

A WarnerMedia végre bejelentette mi lesz a neve az új streaming platformjának, amely érkezéséről már korábban is tudtunk. Amerikában 2020-ban fog indulni és HBO Max lesz a neve.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a WarnerMedia saját tartalmait szeretné feltölteni egy új saját platformra, illetve lehetett arról is hallani, hogy a Netflix-szel is bontottak több szerződést, így lekerül onnan például a Jóbarátok is. Alapvetően van miből válogatniuk. A céghez tartozik az HBO (Trónok harca, Chernobyl, True Blood, stb.), a DC Comics (Superman, Batman, Wonder Woman, stb.), a CNN, a Cartoon Network, a New Line Cinema és természetesen a Warner Bros. (Jóbarátok, stb.) stúdió is. 

Most azonban egyértelművé vált egy promóciós videó alapján, hogy nagyjából mivel fog indulni a szolgáltatás. A videóban többek között látunk jeleneteket a Trónok harcából, a Wonder Womanból, a Sesame Streetből, Shazamból, Westworldból, TeenTitansból és a Jóbarátokból. Ráadásul a pletykák szerint jönnek majd kifejezetten ide gyártott tartalmak is.

Az HBO Max tehát komoly ellenfele lehet a Netflixnek, ahol egyre inkább a saját tartalmakra helyezik a hangsúlyt. De azt is érdemes hozzátenni, hogy a WarnerMedia ezzel saját magának is vetélytársat állít, hiszen az HBO GO és az új DC Universe is az övék. Sőt, jelenleg még a Huluban is van tulajdonjoguk. A streaming piac pedig egyre nagyobb és lassan tényleg követhetetlen. HBO GO, HBO Max, Hulu, Netflix, DC Universe, Disney+, Amazon Prime, YouTube Premium, Facebook Watch, Apple TV+ és még sorolhatnám… 

Ti elő fogtok fizetni erre a platformra (is), ha esetleg itthon is elérhetővé válik? Mondjuk itthon az HBO GO miatt sok értelme nincs elindítani, hiszen nagyjából most is lefedi a saját tartalmakat, sőt Hulu és egyéb original sorozatok is kifejezetten GO-ra érkeznek az európai régióban. 

HBO Max logo © WarnerMedia


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!