Kiemelt kép

Helló, tesó! és Elviszlek magammal a Spektrum Home-on

November 5-től hétfő, kedd, szerda és csütörtök esténként négy új talkshow-val jelentkezik a Spektrum Home. Az új műsorsávban keddenként, este 9-től lesz látható a Helló, tesó!, csütörtökönként pedig az Elviszlek magammal című műsor, amelyek a WMN magazin és a Spektrum Home csatorna közös produkció.

A DTK: Elviszlek magammal egy beszélgetős műsor, amelynek az a különlegessége, hogy D. Tóth Krisztina úgy készít interjút valakivel, hogy közben kocsival elviszi valahova. Tehát minden részben 1-1 hírességről tudhatunk meg érdekességeket. A műsor nem új, de az új műsorstruktúra szerint mostantól csütörtök esténként jelentkezik a Spektrum Home-on, illetve később a WMN oldalán és YouTube csatornájukon is látható. (linkek a poszt végén)

A Helló, tesó! viszont már egy teljesen új formátum. A kedd esténként jelentkező adásokban rendhagyó módon híres emberekkel és testvérükkel találkozhatunk, tudhatunk meg róluk érdekességeket, gyerekkori emlékeket, fotókat hallhatunk és láthatunk. A különleges dokusorozat műsorvezetői D. Tóth Krisztina és D. Tóth András. A tévés premiert követően online is felkerül majd, ha valaki lemarad (vagy nincs tévéje).

Linkek:
WMN Magazin oldala
WMN YouTube

Helló, tesó! logó © AMC Networks, WMN


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!