Kiemelt kép

Sorozat+ új arculat, Avengers 4 címe? - Ezen a héten #4

Minden héten (legalább egyszer) összeszedjük a legérdekesebb sorozatos, filmes és csatornákkal kapcsolatos híreket, trailerek.

Arculatot vált a Sorozat+ csatorna

Az RTL Magyarország sorozatos csatornája, a Sorozat+ logót és arculatot vált. Július 9-től sokkal nőiesebb színvilág fogja jellemezni és tartalmi szempontból is megújul. Az RTL Klubon naponta jelentkező Barátok közt ismétlései ide kerülnek át az RTLII csatornáról, illetve több sorozat is indul/ismétlésre kerül. Többek között képernyőre tűzik az Ezel, Szulejmán és Borostyán szériákat az első résztől. További részletek az RTL.hu oldalon olvashatóak ide kattintva.

A német X-faktor és Istenes Bence

Istenes Bence lesz az egyik műsorvezetője a német X-Faktornak. A hírt a Blikk írta meg, amelynek Istenes Bence nyilatkozott a német vetélkedővel kapcsolatban. Korábban a magyar X-Faktor mellett láthattuk őt például a Survivor műsorvezetőjeként is. A show egyébként a német Sky csatornán lesz látható több évnyi kihagyás után, és szerkezetileg is másabb, mint a hazai. (még több infó az RTL oldalán)

Aranyélet befejező évad: megérkezett a trailer

Az HBO népszerű magyar gyártású sorozatának, az Aranyéletnek ősszel érkezik a folytatása, a harmadik évad, amely az utolsó. Ehhez készült el a trailer, amely itt megtekinthető.

 RTL-Paprika pályázat: A hentes

Áprilisban az RTL Magyarország és a Paprika Studios közös pályázatot (Hypewriter) írt ki, amelyben egy új magyar sorozat ötletét lehetett beküldeni. A nyertes ötlet pilotját a Paprika Studios fogja 2019 elejéig elkészíteni, és azt természetesen az RTL fogja képernyőre tűzni.  A pályázatot pedig egy “A hentes” névre hallgató sorozat nyerte. A történet alapja egy kisfalusi hentes, akit az egész falu kedvel, de egyik nap meggyilkolják. Nyomozás indul az ügyben, amely során furcsa dolgok derülnek ki a kedvelt hentesről… Részletek a MűsorVízió oldalon olvashatóak.

Kiszivárgott az Avengers 4 címe?

Az IGN osztotta meg a hírt, amely szerint Trent Opaloch saját oldalán véletlenül az alcímmel együtt rakta ki a film címét. Az Avengers / Bosszúállók 4. részének címe pedig nem más (persze nem biztos), mint az End Game / Végjáték. Részletek a cikkben itt.

Kiemelt kép háttere (c) WallpapersWide


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!