Kiemelt kép

Ilyen, amikor Bezár a Bazár!?

A mai napon elstartolt a TV2 új akció-kvíz vetélkedője, a Bezár a Bazár! A műsor két házigazdája a jól ismert Tilla és Majka lesz, akik nélkül nem lenne az igazi egy ilyen jellegű játék.

A vetélkedő lényege, hogy két játékos játszik pénz helyett különböző tárgynyereményekért. Az egyikük kérdésekre válaszol, míg a sikerességtől függően társa pedig különböző tárgyakat próbálhat kiszabadítani egy telepakolt szobából. Egy hajszárítótól egészen a gépjárművekig mindent összedobáltak. De figyelem! Az ajtój záródnak! A műsor inkább az akcióra, az izgalmakra épít, mint azt a nagysikerű Piramis (és annak eredetije, A Fal) is tette. 9 forduló van + egy minden eldöntő "Mindent vagy semmit" kérdés. De (természetesen?) különböző segítségek is segítik a játékosokat, ezzel is növelve a lehetőségek számát.

A látványvilággal alapvetően nincs baj, a műsorvezetés is rendben van. Izgulhatunk a játékosokért, még tanulhatunk is a kérdésekből, szintén pipa. Egyedit hoz, ez külön dicséretes, ugyanis nem igen láttunk mostanában tárgynyereményes vetélkedőt, még hasonlót sem. Hozzá kell azonban tenni, még mielőtt valaki azt hinné full nulláról ilyen ez a játék, nem. Az eredeti formátum Raid the Cage néven a világ számos országában már nagy sikert aratott, remélhetőleg itthon is hasonló lesz a fogadtatás.

Hol és mikor? A műsorsávban 19-es kezdésre került be és egészen fél 9-ig tart, persze megszakításokkal. Természetesen a TV2-n az Áll az alku követi, így ha kedvet kap valaki, akár azzal is folytathatja az estéjét. Hasonlóan mint a pont előző hétköznap végetért Piramis esetében.

Visszanézni is lehet, szerencsére erről a TV2 gondoskodik a szokott helyen, de azért ide tessék kattintani, segítek. Jó szórakozást. :)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!