Kiemelt kép

Ilyen volt az Exatlon első évada

Április utolsó hetén ért véget az Exatlon Hungary első évada, amely végig szuper nézettségi számokat hozott a csatorna számára. A műsort végül egy kihívó nyerte, Huszti Katalin. A szuperdöntőben Esztergályos Patrik ellen lépett pályára. 

Utoljára az 50. adás után volt szó az Exatlonról a blogon, amikor egy olyan furcsa helyzet állt elő, hogy dupla annyi bajnok maradt, mint kihívó (8 vs 4). Utána még két kihívótól búcsúznunk kellett, illetve emiatt visszahozták Katát a műsorba, de a következő hetekben a kihívó-trió sorra legyőzte a bajnokokat és a végére egy megerősödött kék csapatot láthattunk. Az utolsó három hétben azonban (67. adástól) teljesen átalakult a játék és a csapatérdekeket felváltották az egyéni célok és küzdelmek. Az első héten a férfiak közül került ki a 4 legjobb, amivel kialakult a 4-4 döntős és mindenki beköltözhetett a villába. 

A férfiak viadala: a legjobb 4 férfi Dombi Rudolf, Jóni Máté, Mischinger Péter és Esztergályos Patrik lett. Közülük először Máté, majd Péter és legvégül Dombi Rudolf esett ki. Tehát bajnok lett a szuperdöntős.

A nők viadala: a legjobb 4 női játékos Huszti Katalin, Gelencsér Tímea, Rákoczi Renáta és Szabó-Thomka Hanna lett, akik közül elsőként Hanna, utána Reni és végül Tímea búcsúzott. A szuperdöntős tehát kihívó lett.

A legvégén még egy bónuszjátékra is sor került, amit Péter és Tímea nyert 1-1 milliós díjazással. Ennek célja a női és férfi legjobb idő felállítása volt, amit a két szuperdöntősnek kellett megdönteni. Aki többet javított, az nyert. Ez Kata lett, így ő vihette haza a 20 milliós fődíjat.

A műsor végig tartogatott meglepetéseket és képes volt lekötni a nézők figyelmét. Néha picit soknak éreztem a játékok előtti és utáni beszélgetős jeleneteket, de sokszor elég sokat tudott hozzáadni a műsorhoz és érdemes volt nem skippelni ezeket sem. Valószínüleg jövőre jön a második évad, de a csatorna nem erősítette még meg. Ha valaki lemaradt, akkor a TV2.hu oldalon egyébként visszanézheti az összes részt. Nektek hogy tetszett? 

Exatlon Hungary logo © TV2 Csoport


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!