Kiemelt kép

Jönnek a karantén-műsorok! Online folytatódik több sorozat - Weekly Scrolls #12

A Weekly Scrolls rovatban minden héten összegyűjtöm a hét legérdekesebb híreit a sorozatok és filmek világából. Nézzük mi történt ezen a héten!

Jönnek a karantén-műsorok!

Az RTL Klub egy-egy rész után levette képernyőről A Tanár új évadát és az új sorozatát, az Apatigrist is. De szerencsére az RTL Most+ prémium streaming szolgáltatásra továbbra is felkerülnek hetente az új epizódok. A tévés vetítés helyett pedig „karantén-műsorokat” tűz képernyőre a csatorna. 

Jön a karantén tehetségkutató, a Made in Karantén, amelyben a négy zsűri (Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző) értékeli a beküldött videókat és az adás legjobbja 1 millió forintot kap. Itt megtekinthető az első előzetes. Premier április 18-án.

Segítség! Itthon vagyok! címmel indul A mi kis falunk alkotóinak új sorozata, amely humort próbál csempészni a járvány miatti nehéz időben is a tévéképernyőkre. A főszerepben többek között Csuja Imre, Lengyel Tamás és Pokorny Lia. Az első előzetes itt megtekinthető. Premier április 19-én.

Szintén április 19-én érkezik egy új reality műsor Maradj haza magadnak! címmel, amelyben négy sztár, négy jó cimbora - Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik - „karantén kalandjain” szórakozhatunk. A hivatalos leírás a Sorozatpremierek.hu-n olvasható. 

Egyébként a TV2-n is fut egy hasonló műsor #maradjotthon címmel, amelyből már 4 adás is képernyőre került.

Egyéb hírek
  • A Netflix berendelte a Castlevania - Démonkastély 4. évadát, a Love Is Blind (Vak szerelem) 2-3. évadát, a The Circle USA 2-3. évadát és a Rhythm+Flow (Ritmusra) 2. évadát.
  • A Netflix kaszálta a Merry Happy Whatever-t (Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket!).
  • A FOX berendelte a Duncanville 2. évadát.
  • Véget ért az Álarcos énekes, amelyet a Nyuszi karakter nyert meg.
  • Május 1-jén lesz az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozat premierje a TV2-n.
  • Elindult a DumaTV.hu, a Dumaszínház streaming szolgáltatása.

Kiemelt kép © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!