Kiemelt kép

Kapd el, ha tudsz! a TV2-n

A TV2 őszi műsorrendjét az Ázsia Expressz 2. évadával és egy új gameshow-val indította el a hét elején. A Kapd el, ha tudsz! minden hétköznap 20:55-től látható a képernyőn, amely a BBC csatorna Catchpoint című vetélkedőjének hazai adaptációja Kasza Tibi műsorvezetésével.

A műsorban a tudás csak másodlagos, ugyanis a játék lényege, hogy a különböző kvízkérdések és feladványokra adott válasz után még el is kell kapni egy labdát. A csavar a dologban igazából az, hogy helytelen válasz esetén is jóváíródik az összeg a nyereményalapba, ha a játékos a LED fal előtt ennek ellenére is elkapja a labdát. Persze a helyes válasz esetén van igazán egyszerű dolga a versenyzőknek.

Adásonként három játékospár próbál szerencsét, akik közül egy maradhat a végére. A legutolsó feladványban komoly döntést kell meghoznia a párosnak: elmennek a megszerzett akár másfél-kétmilliós nyereménnyel vagy megpróbálják az aranylabdát elkapni mindent vagy semmi alapon az 5 milliós főnyereményért cserébe.

A nagyjából (nettó) egy órás gameshow itthon egész gyenge nézettségi adatokkal kezdett, ami a héten csak egyre gyengébb lett. Egy 40-45 perces nettó játékidővel lehet sokkal pörgősebb lett volna. De aki szokta követni Kasza Tibi műsorait, az ezt is kedvelni fogja, mert amúgy a formátum egész szórakoztató.

További információkat a műsorról a tv2.hu/kapdelhatudsz weboldalon találsz, illetve itt visszanézhetők az epizódok.

Kiemelt kép © TV2 Csoport


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!