Kiemelt kép

Kezdett a Drága örökösök 2. évada

A hét elején kezdett az RTL Klub népszerű vígjáték sorozata, a Drága örökösök 2. évada. Az első évadról itt, illetve itt írtam. A sorozat minden hétköznap este, a megszokott időben (19:00) jelentkezik, amelynek részeit 5 napon keresztül lehet visszanézni az RTL Most video-on-demand szolgáltatáson.

Az előző évad Marosi mindent megváltoztató bejelentésével indult, illetve Szláven távozásával. A történet pedig pontosan innen folytatódik az új évadban. Szláven Szegeden várja feleségét, hogy a válásról beszéljenek, miközben Ökörapátiban, a Szappanos család életét Marosi építőmunkásai zavarják meg és egy héten keresztül dolgoznak a felújításon, hogy előkészítsék az ügyvédnő „szobáját”. Tibi pedig szokás szerint túlkombinálja a dolgot és világmegváltó terveket agyal ki és próbál végrehajtani…

A második etap első 5 részét láttam, ami alapján ki merem jelenteni, hogy semmit sem vesztett a széria a humorából, sőt, az új események és szituációk újabb és újabb izgalmas jeleneteket tartogatnak még számunkra. Ahogy már korábban is leírtam, a sorozatban még rengeteg résznyi humor és fordulat van, amelyet az eredeti horvát Kud puklo da puklo című sorozat 350 része is bizonyít. És egyelőre nagyon jó a hazai nézettség is. 

További információk: rtl.hu/dragaorokosok

Kiemelt kép © RTL Magyarország


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!