Kiemelt kép

Kezdett A mi kis falunk 4. évada

„- Te mindig így pörögsz?
- Csak ha ébren vagyok.”

Az TV2 után egy héttel az RTL Klub-on is elkezdődött az őszi műsorrend. Facebookon, illetve ebben a posztban összeszedtem milyen műsorokkal készült a csatorna. A Drága örökösök ugyan már korábban elkezdődött, de augusztus 31-től minden szombaton (az X-Faktor kezdéséig) új részekkel fog jelentkezni A mi kis falunk című sorozat is, amelynek ez már a negyedik évada. 

Az előző évad sikere után nem is volt kérdés, hogy visszatérnek-e Pajkaszeg lakói, ráadásul a nyári ismétlések során is komoly nézettségi számokat generált a csatorna számára az „uborkaszezon” alatt is. 

A történet a tavaszi epizódok után folytatódik, a pap és Teca csókját követően egy ötletes álomjelenettel. A humorral továbbra sincs gond, remek szóviccek és párbeszédek, komikus szituációk várják a nézőket. Aki eddig is követte a sorozatot, az pontosan azt kapja, amire számít. Ha pedig még nem láttál egy részt sem, akkor is érdemes esélyt adni neki. A szokásos, szombat este 8 órai kezdéssel látható az RTL Klub-on, de természetesen az RTL Most video-on-demand szolgáltatáson is visszanézhető (limitált ideig).

További információk a sorozatról, bakik és videók a weboldalon.

Kiemelt kép © RTL Magyarország, RTL.hu


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!