Kiemelt kép

Kezdett az NCIS 16. évada

Szeptember végén elindult az amerikai CBS csatorna népszerű bűnügyi sorozatának, az NCIS-nek a 16. évada. Sajnos idén már Abby (Pauley Perrette) nélkül folytatódik a széria, akinek a helyére Kasie (Diona Reasonover) került.

Leon Vance (Rocky Carroll), az NCIS igazgatójának elrablásával ért véget a 15. évad, így idén is egy izgalmas premierre lehetett számítani, amely most különösen jól sikerült. Gibbs “igazgatósága” pedig már korábban is humoros szituációkat eredményezett. Jó volt ezt a “semmi sem érdekel” karaktert viszontlátni. Az akciójelenetek pedig még ennyi év után is képesek lekötni.

Nézi még valaki? Többször felmerült már kommentekben ez a kérdés, de a válasz igen. Ugyan az évek során rengeteg fő karaktertől búcsúznunk kellett, amiért biztosan sok rajongó hagyta már ott az NCIS-t, de az átlagos amerikai nézettség még mindig 12 millió körül mozog, ami ugyan kevesebb a 20 milliós átlagnézettségű 5-10 évvel ezelőtti évadoknál, de még mindig elég népszerű.

Ha valaki nem szeretné angolul nézni (feliratosan), akkor nemrég indult a TV2-n a 15. évad, így magyar szinkronos epizód premierek is jönnek folyamatosan.

NCIS logo © CBS


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!