Kiemelt kép

Ki lesz A legbátrabb páros?

A TV2 egy csomó új műsort mutatott be októberben, amivel elindult az új őszi műsorrend a csatornán. Ezek közül az egyik legérdekesebb A legbátrabb páros, amely kedd esténként 3 órán át szórakoztatja a nézőket.

A formátum a nemzetközi The Bravest hazai adaptációja kisebb átalakításokkal. Az eredeti verzió hetente 60 percben jelentkezett civil játékospárokkal. Itt heti 2-3 órányi tartalom van celebekkel. A cél ugyanaz: párok versenyeznek a legbátrabb páros címért. Heti egy páros kiesik, közben pénzt gyűjtenek és különböző mentális és fizikai próbatételeken kell bizonyítani. A kiesés párbaj során dől el, amelyen a leggyengébben teljesítő, illetve a többiek által beszavazott játékosok vesznek részt. Minden adás során három napnyi tartalmat vágnak nekünk össze, amelyben van 2 feladat, 1 párbaj és közte rengeteg beszélgetés és vita a villában.

A párok névsora:

  • Keleti Andrea és Kovács Zoltán
  • Németh Kristóf és Szikriszt Zita
  • Pintér Tibor és Rubos Frida Dalma
  • Palácsik Lilla és Visváder Tamás
  • Schobert Réka és Schobert Norbi
  • Singh Viki és Csepregi Tamás
  • Tóth Andi és Szabó Ádám

Érdekesség, hogy Tetyát (Pintér Tibor) már láthattunk a Celeb vagyok, ments ki innen tavalyi évadában is. Külön kiemelendő, hogy a nevek között van nem egy tériszonyos, víziszonyos, stb. így nekik az erre épülő feladatok nem csak fizikailag kihivások. Már ha bevállalják… :) Természetesen nem muszáj bármit megcsinálni, de a feladat teljesítése nélkül pontlevonások és a kiesés valós veszélye vár a párokra. És a feladatok között vannak elég veszélyesek is.

A műsorvezető egyébként Majka (Majoros Péter) és Tilla (Till Attila), akik közösen olyan népszerű showműsorokat vezettek már, mint a tavalyi Ninja Warrior vagy az Ezek megőrültek! harmadik évada.

További információk: tv2.hu/alegbatrabbparos

A legbátrabb páros logó © TV2 Csoport


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!