Kiemelt kép

Látványos autóversenyzés a Netflix-en: Hyperdrive (Hiperturbó)

Augusztus végén került fel a Netflixre egy zseniális valóságshow sorozat Hyperdrive / Hiperturbó címmel, amelyben 10 epizódon keresztül követhetjük figyelemmel 28 mindenre elszánt autóversenyző küzdelmét a bajnoki címért. 

A Netflix sorozatában összeállítottak egy hatalmas versenypályát, amelyen a 28 versenyzőnek különböző akadályokon kell átverekedniük magukat. Driftelések, gyorsulási szakaszok, vízi, mozgó és rengeteg más akadály várja őket. A különböző akadályok hibás végrehajtásával büntetési időket lehet összeszedni, illetve egyes szakaszokon időlimit is van. A cél természetesen az, hogy a lehető leggyorsabban érjenek be a célba. Ez persze sokban múlik a saját rutinuk mellett az általuk épített kocsikon is.

A látványos és izgalmakkal teli verseny több fordulóból áll, amelyek során folyamatosan csökken a játékosok (és az ép autók) száma. Selejtezők, egyenes kiesések, vigaszág, elődöntő és legvégül a döntő, ahova már csak a legjobb 6 jut be. 

A műsorvezetők: Michael Bisping, Mike Hill, Lindsay Czarniak, Rutledge Wood, illetve Stacey-Lee May.

A Hipertubót leginkább azoknak ajánlom, akik imádják a kocsikat és a jó versenyeket, mert szerintem messze az egyik legkülönlegesebb és leglátványosabb drift- és akadályversenyről beszélhetünk a műsor kapcsán. Jó szórakozást!

A teljes első évad megtekinthető a Netflix-en magyar szinkronnal.

Kiemelt kép © Netflix


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!