Kiemelt kép

Marvel Kapitány, Most van most - Márciusi filmpremierek

Filmpremierek rovatunkban szeretnénk hónapról-hónapra összeszedni a szerintünk(!) érdekes és említésre méltó filmeket a mozis premierek közül, illetve válogatunk az HBO GO-ra felkerülő filmek és Netflix-es saját gyártások hatalmas listájából is. Nézzük milyen filmek érkeznek ebben a hónapban!

Ez várható a mozikban

Március leginkább várt filmje a Marvel Kapitány (Captain Marvel). A Marvel Cinematic Universe legújabb része azonban nem kötődik szorosan az előzőekhez. 1990-ben játszódik és Carol Danvers történetét mutatja be, aki egy szuperhős és pont egy galaktikus háború kellős közepébe csöppen. A film során megtudhatjuk, hogy ő nem ember, de nagyon zavaros múlttal rendelkezik, amelynek köze van a Földhöz is. A főbb szerepekben Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law és Gemma Chan. Premier március 7-én. Előzetesek és karakterposzterek itt.

Szintén 7-én kerül mozikba egy új magyar vígjáték Most van most címmel. A romantikus road movie egy szökött menyasszony és egy szabadnapos taxis történetét meséli el. Egy hirtelen jött ötletnek köszönhetően körbeutazzák Budapestet… 

Március közepén érkezik Dwayne Johnson legújabb filmje, amelyben saját magát alakítja és igaz történet alapján készült. A Családi bunyó (Fighting with My Family) története egy Paige nevű lányról (Florence Pugh) és a családjáról szól. A téma a pankráció. Előzetes és információk itt.

Ha valaki inkább a horrort kedveli, akkor a Mi (Us) biztosan felkelti érdeklődését, de a sci-fi szerelmesei sem maradnak film nélkül. Az Elrabolt világ (Captive State) egy idegen civilizáció általi megszállásról szól. A világ egy sokkal békésebb hely lett: nincs többé bűnözés, munkanélküliség… vagy a helyzet mégsem ennyire rózsás? A rendezői székben Rupert Wyatt foglal helyet, aki A majmok bolygója: Lázadás c. film kapcsán lehet ismerős. De ha inkább animációs filmek érdekelnek, akkor a Dumbo, az Állati csetepata - Ez már röfi! és a A királynő kutyája közül biztosan megtalálod a megfelelőt. A teljes filmlista a poszt végén megtalálható.

HBO GO és Netflix

Az HBO minden hónapban próbálja nagyobb címekkel feltölteni streaming szolgáltatását. Márciusban elérhetővé válik a Solo: Egy Star Wars-történet, amely a Star Wars univerzum legújabb része, a Marvel filmjei közül pedig A Hangya és a Darázs. Továbbá érkezik A víz érintése, a Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció és a Tébolyult is 2018-ból. 

Netflixre is érkeznek szuper filmek. Többek között elérhető lesz: Despicable Me (2010), Annabelle: Creation (2017), Chips (2017), Focus (2015 és a Run All Night (2015). Illetve több saját gyártású is jön:

  • The Boy Who Harnessed the Wind (dráma) - márc. 1.
  • Walk. Ride. Rodeo. (dráma) - márc. 8.
  • Juanita (dráma) - márc. 8.
  • Triple Frontier (bűnügyi akció) - márc. 15.
  • The Dirt (életrajzi, zenés) - márc. 29. (18+)
  • The Highwaymen (bűnügyi dráma) - márc. 29.

Mozipremierek teljes listája

március 7.

március 14. 

március 21.

március 28.

© Banner design by Freepik.com. Thanks.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!