Kiemelt kép

Marvel Kapitány: új előzetes és poszterek

A Marvel Cinematic Universe (MCU) legújabb filmje, a Marvel Kapitány (Captain Marvel) március 7-én érkezik a magyar mozikba. A Marvel Studios ezért egy új trailert és látványos karakterposztereket tett közzé Twitteren. Ennek okán úgy gondoltuk ideje összeszedni milyen promó anyagokról és információkról tudunk eddig.

Tavaly két előzetest kaptunk

Az első még október elején érkezett, a második pedig decemberben. Ezekből megtudhattok, hogy ki Marvel Kapitány és egy-két dolgot a múltjáról.

Új Special Look videó

A videóban láthatjuk, hogyan alakul át egy scrull, illetve Coulson ügynökkel is találkozhatunk.

Új karakterposzterek

Az előző videó után egy héttel megérkeztek a látványos poszterek is karakterenként, amelyet a Marvel Studios 3 tweetben tett közzé.

További képek itt és itt.

Mit tudunk eddig?

A Marvel Kapitány nem egy folytatás, hanem egy mellékszál. A film 1990-ben játszódik és Carol Danvers történetét mutatja be, aki egy szuperhős és pont egy galaktikus háború kellős közepébe csöppen. A film során megtudhatjuk, hogy ő nem ember, de nagyon zavaros múlttal rendelkezik, amelynek köze van a Földhöz is.

Érdekesen hangzik elsőre, mi már nagyon várjuk a filmet! Mivel nem sok idő van a premierig, ezért februárban és még január végén is rengeteg #marvelmaraton posztra lehet számítani, mert szeretnénk a blogon behozni a lemaradásunkat. :) (De egyébként magához a filmhez nem kell az összes MCU részt látni, hiszen nem kapcsolódik az Avengers-sztorihoz.)

Captain Marvel posters © Marvel Studios


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!