Kiemelt kép

Marvel-kisfilmek: A tanácsadó, Útban Thor pörölyéért, A 47-es

Az előző héten volt már szó a blogon egy Agent Carter / Carter ügynök című kisfilmről, amely a Marvel One-Shot széria része. Most pedig három másikat fogunk megnézni, amelyek a Vasember 3 előtt történtek kronológiailag.

A tanácsadó
(The Consultant, 2011) + IMDb 6.6

A kisfilm az Iron Man 2 és a The Incredible Hulk eseményei után játszódik és kb 4 perc az egész. A főszerepben két SHIELD ügynök van: Coulson és Sitwell, akik Blonsky sorsát vitatják meg (Hulk film megnézésével érthető miért).  A Tanács szeretné szabadon engedni a börtönből, de végül Fury ellentétes szándékai miatt az ügynökök a tanácsadót küldik, vagyis Tony Starkot, hogy egy bárban találkozzon Ross parancsnokkal... a tervük sikerrel jár: Blonsky börtönben marad.

Útban Thor pörölyéért
(A Funny Thing Happened on the Way to Thor’s Hammer, 2011) + IMDb 7.4

Ez is kb 4 perces kisfilm, de egy sokkal viccesebb. A story a Thor film előtt játszódik, de igazából csak annyit számít, hogy tudjuk miért megy az éjszaka közepén kocsival  Coulson SHIELD ügynök. Egy teljesen hétköznapi esemény történik: megáll egy benzinkútnál, de tankolás előtt még vesz valamit a boltban. Ekkor azonban két fegyveres fickó rablótámadást próbál kivitelezni, de Coulson egy trükkel túljár az eszükön.

A 47-es
(Item 47, 2012) + IMDb 6.8

Ez már egy 12 perces one-shot film, amely a The Avengers után játszódik, vagyis az Iron Man 3 előtt. A főszereplők egy szerelmes pár, akik találnak egy chitauri fegyvert, az egyetlen olyat, ami működőképes maradt az Avengers-Chitauri háború után. Hatalmas lehetőséget vélnek ebben felfedezni: bankokat rabolnak ki és meggazdagodnak. Aztán megjelenik Sitwell, akinek az a feladata - a tárgy visszaszerzésén kívül - hogy ölje meg őket, ehelyett SHIELD-ben találják magukat.

Van 20 perced és még nem láttad ezek? Jó szórakozást! :)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!