Kiemelt kép

Peppermint, Horror Park, Napszállta - Mozipremierek a héten (szept. 27.)

Moziba szeretnél menni egy jó filmet megnézni a hétvégén, de nem tudod milyen premierek várhatóak? Ez a lista segíthet a döntésben. Ebben a posztban néhány mondat és előzetes erejéig lesz szó a heti premierekről.

Peppermint - A bosszú angyala

Riley North (Jennifer Garner), a kómából felébredt anya azzal találja szembe magát, hogy a családját egy karter tagjai megölték. Pontosan emlékszik az elkövetőkre, de a korrupt bíróság felmenti őket a vád alól. Riley azonban igazságot akar…

További információk: IMDb.

Magyar filmek
  • Paraziták a Paradicsomban - vígjáték. Betti négy éve tolószékbe került férjével él együtt, akinek mindenben próbál segíteni. De aztán felbukkan a baleset okozója és ráerőlteti a segítségét vezeklésképpen… közben Betti mentális problémákkal küzdő húga is hazaköltözik hozzájuk. Előzetes és IMDb.
  • Volt egyszer egy téka - dokumentumfilm az Odeon videotéka hálózat pesti tékájának bezárása alkalmából. A film tékásokat, törzskölcsönzőket és híres embereket (Hajós András, Mucsi Zoltán, stb.) szólaltat meg. Előzetes és IMDb.
  • Napszállta - történelmi dráma, amely Nemes Jeles László (A Saul fia rendezője) új filmje. 1913 nyarán játszódik Budapesten, a béke utolsó napjaiban. Leiter Írisz felkeresi néhai szülei híres kalapszalonját, hogy munkát vállaljon, de ott elutasítják és a városból is el akarják küldeni. Az éj leple alatt azonban egy idegen felkeresi és a mesél a nőnek testvéréről, akinek a létezéséről sem tudott…

Egyéb filmek
  • Horror Park (Hell Fest) - egy maszkos sorozatgyilkos játszóteret csinál magának egy horror parkból és terrorizálni kezd embereket, míg a többiek azt hiszik ez is a show része. Szinkronos trailer és IMDb.
  • Victor Crowley - horror-vígjáték. Feliratos trailer és IMDb.
  • Utoya, július 22. (Utøya 22. juli) - feliratos dráma. A norvég Utoya szigeten 2011. július 22-én megtörtént tömegmészárlást idézi fel újra, valós időben, vágás nélkül. Feliratos trailer és IMDb.
  • Csuklyások - BlacKkKlansman - feliratos életrajzi, bűnügyi vígjáték Adam Driver és John David Washington főszereplésével, illetve Spike Lee rendezésében. A két rendőr beépül a Ku Klux Klan (KKK) legmagasabb köreibe, hogy megakadályozzák a város feletti uralom átvételét… Feliratos trailer és IMDb.
  • Apróláb (Smallfoot) - családi animációs film. “Aki szörny, aki nem, jövök”. Trailer és IMDb.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!