Kiemelt kép

Rémületesen jó mozipremierek Halloweenkor! (okt. 25. + nov. 1.)

Moziba szeretnél menni egy jó filmet megnézni a hétvégén, de nem tudod milyen premierek várhatóak? Ez a lista segíthet a döntésben. Ebben a posztban néhány mondat és előzetes erejéig lesz szó a heti premierekről.

Halloween

18-as horror! Egy négy évtizeddel ezelőtti halloweeni mészárló, Michael Myers (Nick Castle), az álarcos alak kiszabadul a börtönből, aki elől Laurie Strode-nak (Jamie Lee Curtis) sikerült azon az éjjelen elmenekülnie. Most azonban még egyszer utoljára szembe kell vele néznie…

További információk: IMDb. Premier: okt. 25.

Halloween - A rémület éjszakája (Halloween, 1978)

18-as horror! Az előbb ismertetett film előzményét elmesélő 1978-as Halloween c. film digitálisan felújított verziójának hála ismét látható lesz a mozikban október 31-től. További információk: IMDb + Trailer.

Libabőr 2. - Hullajó Halloween (Goosebumps 2: Haunted Halloween)

A 2015-ös film sikere után itt a második rész is! A népszerű ifjúsági horror könyvsorozat adaptációja az előbb említett filmekkel ellentétben csak 12-es karikás. A témát szellemesen, családi vígjáték formájában dolgozza fel.

További információk: IMDb. Premier: okt. 25.

22 mérföld (Mile 22)

Bűnügyi akció-thriller. Egy elit CIA ügynök (Mark Wahlberg) küldetést kap: ki kell szöktetni az országból egy rendőrtisztet, aki szigorúan titkos és veszélyes információk birtokába jutott. Csak 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, de a küldetés korántsem ilyen egyszerű…

További információk: IMDb. Premier: okt. 25.

Bérgyilkost fogadtam (Dead in a Week: Or Your Money Back)

Brit akció-vígjáték-dráma. William a sokadik sikertelen öngyilkossági kísérlet után megbíz egy profi bérgyilkost, aki egy hetet kap, különben vissza kell fizetni a pénzt. A csavar azonban az, hogy közben William megismerkedik álmai nőjével, így szeretne elállni a dologtól. De egy szerződésből nem lehet csak úgy kihátrálni…

További információk: IMDb. Premier: nov. 1.

X – A rendszerből törölve

Magyar bűnügyi thriller Balsai Móni főszereplésével. Egy különleges szimattal rendelkező rendőrnő áll a történet középpontjában, akinek segítségével olyan mélyen gyökerező bűnesetekre bukkannak, amik nagyhatalmú emberekhez vezetnek vissza... Liza, a rókatündér rendezőjének (Ujj Mészáros Károly) új filmje.

További információk: IMDb. Premier: nov. 1.

Egyéb filmek
  • Legénybúcsú Bt. (Budapest) - francia-belga vígjáték. Néhány párizsi fiatal alapít egy céget, amely őrült legénybúcsúkat szervez Európa legbulisabb fővárosában, Budapesten. IMDb és előzetes. (okt. 25-től)
  • A bűnös (Den skyldige) - dán bűnügyi. Egy készenléti rendőr és diszpécser segélyhívást fogad egy nőtől, akit elraboltak. A vonal megszakad, amely az egyetlen nyom az elrablók felkereséséhez… IMDb és előzetes. (okt. 25-től)
  • Defekt (Downrange, 2017) - akció-horror. Egy fiatal társaság a semmi közepén kocsikázik, amikor defektet kapnak. Nincs térerő, nincs segítség, ráadásul a defekt egy mesterlövész műve… IMDb és előzetes. (okt. 25-től)
  • Nagyi Projekt (Granny Project, 2017) - magyar-brit dokumentum. Révész Bálint nemzetközileg is elismert filmje. IMDb és előzetes + weblap. (nov. 1-től)
  • A Hunter Killer küldetés (Hunter Killer) - akció-thriller egy orosz puccs megakadályozásáról és néhány tengerészről. A cél a 3. vh. kitörésének megelőzése. IMDb és előzetes. (nov. 1-től)
  • A végzet órája (The House with a Clock in Its Walls) - fantasy vígjáték egy 10 éves srácról, aki nagybátyjához költözve belecsöppen egy varázslókkal teli világba. IMDb és előzetes. (nov. 1-től)
  • Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) - életrajzi zenés dráma. IMDb és előzetes. (nov. 1-től)

© Halloween background by Pixabay. Thanks.


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!