Kiemelt kép

Műsorajánló: Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada

Hétvégén bemutatkozott a TV2 új showműsora is, a „Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada”, amely egy időben kerül adásba a hasonló, RTL-es Álarcos énekes műsorral. 

A „Scena misterelor” című román álarcos show magyar verziója nagyon sokban hasonlít a The Masked Singer / Álarcos énekes formátumhoz. Itt is maszkokról és éneklésről van szó, de az egyik leginkább szembeötlő eltérés, hogy nem igazán a maszkok mögötti sztárokon van a hangsúly, hanem a nyomozó csapatokon és a tippjeiken. Adásonként 4 énekes közül 3 leveszi a maszkját és az jut tovább, akit a közönség nem szavaz ki. A végső döntőben pedig a továbbjutók közül kerül ki egy győztes.

A TV2 annyit változtatott az eredeti formátumon, hogy itthon élőben (és sokkal hosszabb műsoridővel) nézhetjük és gyakorlatilag rajtunk, nézőkön múlik, hogy ki esik ki. 3 kör alatt 3 dalt adnak elő és minden kör után a legtöbb szavazatot kapó maszk mögötti sztár személyazonossága derül ki. A két nyomozó csapat pedig tippel és ha esetleg valakit eltalálnak, akkor pontot szereznek. 

A nyomozó csapatok tagjai: Majka, Judy és Hajós András, illetve Ganxsta Zolee, Ábel Anita és Kajdi Csaba. A műsort pedig Tilla vezeti.

A műsorról további információk, videók és teljes adások a hivatalos oldalon találhatók.

Kiemelt kép © TV2 Csoport


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!