Kiemelt kép

Műsorváltozások és új műsorok jövőre - Mit nézünk a TV-ben? #5

A héten a TV2 és az RTL Klub csatornákon véget érnek napi és heti műsorok, így újévre szinte teljesen megújulnak a hétköznap esték és hétvégi főműsoridők.

A TV2-n a héten búcsúzunk a következő műsoroktól: Ninja Warrior Hungary 2. évad, A legbátrabb páros 2. évad, Sztárok és párok, Mit tenned a gyereked?, Csak show és más semmi, illetve a hétvégi Sztárban sztár 6. évada. Továbbá véget értek sorozatok is: Bogaras szülők 1. évad és Korhatáros szerelem 2. évad. A hétköznap estéken átmenetileg a Vigyázat, gyerekkel vagyok! (elvileg ismétlései) lesznek láthatóak 19:00 és 21:00 között.

Az RTL Klub-on szombaton volt az X-Faktor 8 döntője, a helyére filmek jönnek. A Konyhafőnök VIP azonban még a héten új részekkel jelentkezik.

Januártól pedig már új műsorok indulnak a két csatornán:

  • Január 1-jén 18:50-kor egy napi sorozattal kezdi az új évet az RTL Klub. Ez a saját gyártású széria a Drága örökösök címet kapta. További információk itt.
  • Január 2-án a TV2 elindítja az Exatlon-t, amely egy Survivor-hoz hasonló reality verseny, csak itt a sport kap fontos szerepet. Érdekesség továbbá, hogy műsorvezetőként visszatér a képernyőre Palik László is.
  • Több mint öt évnyi szünet után az RTL helyett a TV2-re tér vissza a Legyen Ön is milliomos! A műsorvezető pedig Gundel Takács Gábor lesz. A vetélkedő január 2-án indul és minden hétköznap az Exatlon után kerül képernyőre.

Tehát lesz mit néznünk januártól is.  :)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!