Kiemelt kép

NCIS: Los Angeles - vége a 9. évadnak

Az NCIS spin-offja, az NCIS: LA sorozat két hete zárta dupla résszel a 9. évadot. Gibbs csapatának évadzárójáról már itt írtam. Egyébként a magyar szinkronos verzió itthon még csak a 18. epizódnál tart a Prime csatornán.

Az S9 elején Hetty helyére jött Mosley (Nia Long, igazgatóhelyettes, ismerős lehet a Gagyi mamiból, vagy rengeteg sorozatból), illetve az ő segédje, Hidoko (Andrea Bordeaux, ügynök, ő inkább egy-egy epizódban szerepelt korábban, pl. az NCIS-ben) is csatlakozott a csapathoz. Hetty pedig csak a 14. részben tér vissza, de addig is tudjuk mi történik vele. A kiszabadítása után érezhető a Mosley-Hetty ellentét, de ez különösen jót tesz az epizódok hangulatának, illetve többek között az évadzáróban is fontos szerepet kap. Callen (Chris O'Donnell) és Sam (LL Cool J) még mindig szuper színészek, de a Hetty-t játszó Linda Hunt, vagy Eric (Barrett Foa) neve is kiemelhető lenne. Linda Hunt például zseniálisat alakít a vietnámi részekben.

Természetesen itt is to be continued felirattal ér véget a szezon. Hidoko halálával kiszáll a sorozatból, Mosley sorsa pedig erősen kérdőjeles, főleg az utolsó jelenet miatt. Összességében egy izgalmas, pörgős évad volt ez is. Most talán több is volt a történet szempontjából jelentős epizód, mint az előző szezonban, főleg Hetty mentőakciója és G családja miatt. Továbbá több mellékszereplőt is megismerhettünk, akik fontosak a főszereplők életében, amivel újabb izgalmas évadot lehet összerakni. Az S9 egy erős 7-es értékelést érdemel szerintem. Ősszel pedig jöhet a folytatás! :)


Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló posztokról, kövesd a blog Facebook oldalát!